Umami muualla Facebook

Arkisto

Kaikki artikkelit uusimmasta vanhimpaan sivu 8

  1. Lokakuussa Frans & Ameliessa herkutellaan etanoilla

    Julkaistu 5. 10. 2018 Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Etanajuhlien aika!

  2. Lihapata linsseillä ja juureksilla

    Julkaistu 5. 10. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Yrtit viimeistelevät padan herkullisen tuoksun ja maun.

  3. Life tastes better the Italian way!

    Julkaistu 4. 10. 2018 Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Segafredo-suodatinkahviperhe laajenee.

  4. Jouluksi kuntoon hyvillä eväillä!

    Julkaistu 4. 10. 2018 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Virkisty juomalla hyvää tekeviä aineita.

  5. Suppilovahveropiiras ja salaatti

    Julkaistu 4. 10. 2018 Mervi Sandbacka 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Suppilovahveroita on tällaisena hyvänä sienisyksynä erittäin runsaasti, ja niitä voi poimia vielä jopa marraskuussa.

  6. Tänään on korvapuustipäivä

    Julkaistu 4. 10. 2018 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Äitini oli aivan mahtava pullaleipuri. Tämä on hänen ohjeensa, jota noudatan aina kun haluan tehdä oikein hyvää pullaa.

  7. Philip Roth: Amerikkalainen pastoraali

    Julkaistu 3. 10. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Kirjallisuus

    Amerikkalainen pastoraali -romaani (WSOY) käsittelee Yhdysvaltoja repinyttä 60-lukua juutalaisen Levovin perhettä kohdanneiden myötä- ja vastoinkäymisten kautta.

  8. Punajuurisosekeitto

    Julkaistu 3. 10. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Syksyinen punajuurisosekeitto on paikallaan varsinkin silloin, kun tuima pohjoistuuli puhaltaa kuten juuri eilen, kun valmistin tätä ihanaa keittoa.

  9. Suomen suosituin keitto on kalakeitto

    Julkaistu 2. 10. 2018 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Omatekoinen kalakeitto voittaa helposti laihat einekset!

  10. Syksyinen liha-salamipata

    Julkaistu 2. 10. 2018 Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Syksyllä pataruoat maistuvat erityisen hyviltä, kun sadonkorjuun juurekset tuovat ruokaan paljon makua, myös makeutta.