Umami muualla Facebook

Arkisto

Kaikki artikkelit uusimmasta vanhimpaan sivu 810

  1. Täytteestään kakku tunnetaan

    Julkaistu 30. 9. 2008 Eeva Salonen 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Herkullisessa täytekakussa on reilusti hyvää ja maistuvaa täytettä.

  2. Virkkaa trendikäs baskeri & huivi

    Julkaistu 30. 9. 2008 Umami Ei kommentteja Muoti ja kauneus

    Tänä syksynä löysät baskerit ovat muodissa. Ohessa teko-ohje helppoon baskeriin sekä siihen sopivaan huiviin.

  3. Sushissa on umamia!

    Julkaistu 29. 9. 2008 Tiia Koskimies 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Ravintola Yume järjestää sushikursseja, joille kaikki sushinystävät suuntaavat.

  4. Makumatka Thaimaahan

    Julkaistu 21. 9. 2008 Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Syksyn edetessä ja pimeyden hiipiessä luihin ja ytimiin voi tehdä piristävän makumatkan maailmalle. Vaikkapa aina aurinkoiseen Thaimaahan.

  5. Stadi tutuksi ”turistina”

    Julkaistu 14. 9. 2008 Tiia Koskimies 2 kommenttia Luonto ja vapaa-aika

    Ellet tunne stadia, on aika ryhtyä ”turistiksi.”

  6. Istuta nyt kevään ja kesän kukkijat

    Julkaistu 8. 9. 2008 Umami Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

    On aika istuttaa kevät- ja kesäkukkien sipulit.

  7. Säteile – pidä kesästä kiinni!

    Julkaistu 8. 9. 2008 Päätoimittajat 5 kommenttia Pääkirjoitus

    Tuo lause antoi sysäyksen pitää lujasti kesästä kiinni. Ei saa päästää syksyä sieluun!

  8. Taide on terapiaa

    Julkaistu 1. 9. 2008 Tiia Koskimies 10 kommenttia Kulttuuri

    Miten sokeana olenkaan tauluja tähän mennessä katsellut! Silmäni avautuivat vasta, kun tapasin kiinalaissyntyisen taitelija Wang Liuhuon.

  9. Hyvä palvelu, öykkärit ja lampaat

    Julkaistu 31. 8. 2008 Eeva Salonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Huippuravintoloissa kumpikin osapuoli tietää, miten käyttäytyä. Ja voi häntä, joka ei roolistaan selviä!

  10. Kirjoja tapetilla

    Julkaistu 27. 8. 2008 Eeva Salonen 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Jos tätä kirjaa ei ole palkittu, se pitäisi tehdä. Teos on kaunis, herkullinen ja täynnä kiinnostavaa asiaa. Keskiajan keittiö piirtyy selkeänä eikä jää aikakautensa hämärään.