Umami muualla Facebook

Tuoreimmat artikkelit

  1. Keventäjän kanasalaatti kahdelle

    Julkaistu 24. 2. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Innostuin tekemään kunnon pääruokasalaatit, joissa kasvisten lisäksi on kevyttä broileria ja Feta-juustoa. Keventäjän salaatin täytyy olla sen verran reilun kokoinen, ettei nälkä tai napostelunhalu yllätä koko iltana.

  2. Raclette-ilta ystäville

    Julkaistu 21. 2. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Raclette on kylmään vuodenaikaan sopivaa tarjottavaa, hyvää, tuhtia ja lämmittävää.

  3. Nyhtökaura Yhdysvaltoihin

    Julkaistu 21. 2. 2020 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Gold&Green Foods Oy tekee historiaa Pohjoismaisessa ruokateollisuudessa.

  4. Sushia suomalaisittain? Onnistuu!

    Julkaistu 20. 2. 2020 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suomalaisille sushi maistuu.

  5. Laskiaisrokkaa, Ahvenanmaan pannukakkua ja herkkupullia

    Julkaistu 20. 2. 2020 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Laskiaisen vietto on saanut vaikutteita katolisesta kirkosta.

  6. Lampaan kieltä ja munuaisia

    Julkaistu 19. 2. 2020 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Sisäelimistä helposti herkkuruokaa.

  7. Katkarapu-sieni-kasvissalaatti

    Julkaistu 18. 2. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Salaattien tekemisessä mielikuvitus saa vapaasti lentää. Kokoa reilun kokoiset ryhmäsalaattikulhot mieluisista aineksista ja kruunaa salaatit hyvällä sipulin marinadikastikkeella.

  8. Possusuikaleista maukas pastankastike

    Julkaistu 17. 2. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Slow Foodia on ihanaa valmistaa kaikessa rauhassa viikonloppuna, mutta arkena on kiva, jos selviää helpolla ruoanlaitosta. Hyvä kastike kruunaa ruoan kuin ruoan. Tämä possusuikalekastike on maukas, nopea valmistaa – ja edullinenkin.

  9. Nuuksiossa pidettävät Wine in the woods -tastingit

    Julkaistu 16. 2. 2020 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Metsässä järjestettävän viininmaistelun suosio kasvoi yli odotusten.

  10. Keväinen savulohi-munasalaatti

    Julkaistu 16. 2. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Lämminsavulohesta kananmunasta valmistat hetkessä ruokaisan, keväisen ja maukkaan salaatin. Kaprikset tuovat salaattiin pikantin vivahteen.

  11. Mehevää jyväbroileria lautasella

    Julkaistu 13. 2. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Valmistin päivälliseksi Atrian jyväbroilerfileetä, joka on maustettu rosmariinilla ja karpalolla. Pakkauksessa on kaksi fileetä. Paistotulos oli maukas ja mehevä.