Umami muualla Facebook

Artikkelit sivu 225

  1. Kananmuna on pääsiäisen tähti

    Julkaistu 27. 3. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kevyttä ja terveellistä ravintoa.

  2. Sydänmerkki-tuotteita jo yli 600

    Julkaistu 25. 3. 2010 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Sydänmerkki-tuotteiden määrä on kaksinkertaistunut viimeisen kolmen vuoden aikana.

  3. [yellow tail] Shiraz 2008 – voittajaviini

    Julkaistu 25. 3. 2010 Teksti Mervi Sandbacka 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    [yellow tail] valittiin parhaaksi Uuden Maailman punaviiniksi hintaryhmässä 9,00–15,00 euroa.

  4. Pääsiäispöydässä perinteistä ja uutta

    Julkaistu 24. 3. 2010 Teksti Mervi Sandbacka Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Keltaiset tiput ja pajunkissat koristavat vuoden toiseksi suurimman ruokajuhlan ruokapöytää. Tarjolle asetetaan perinteisesti lammasta ja jälkiruoaksi herkutellaan pashalla.

  5. Markus Maulavirta Siljalla

    Julkaistu 24. 3. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Markus Maulavirta Silja Linen Parsakarnevaalien tähti.

  6. Taideteetä Teehuoneella

    Julkaistu 23. 3. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Eero Aarnio luonut logon Teehuoneen kiinalaisille laatuteille.

  7. Välipala pitää koululaiset virkeinä

    Julkaistu 22. 3. 2010 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viime vuonna neljässä koulussa toteutettu välipalakampanja paljasti, että leipävälipala parantaa oppilaiden jaksamista iltapäivän tunneilla, ja vähentää epäterveellistä napostelua.

  8. Ihania, valmiita pastankastikkeita

    Julkaistu 21. 3. 2010 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uutuuksia: Kevyempi perinteinen ja vuohenjuustoinen Raguletto. Helppoa ja herkullista!

  9. Vuoden kokki on Mika Palonen

    Julkaistu 21. 3. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kouluruoka yllätti kilpailijat.

  10. Ruoka viralliseksi kulttuurin osa-alueeksi

    Julkaistu 21. 3. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Ministeri Stefan Wallin vastaanotti adressin 17.3.2010.