Umami muualla Facebook

Artikkelit sivu 231

  1. Kala on loppiaisen parasta herkkua

    Julkaistu 5. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Valmista loppiaiseksi mehevät lohiperhoset ja lisäkkeet.

  2. Täysipainoinen ravinto on parasta

    Julkaistu 4. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Valmista täysipainoinen hampurilainen.

  3. Vaasan valmiit Fetanyytit

    Julkaistu 4. 1. 2010 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uunivalmiit Fetanyytit ovat kätevää tarjottavaa.

  4. Vaasan 100 % Ruis hapankorput

    Julkaistu 2. 1. 2010 Teksti Mervi Sandbacka 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Ruis Hapankorput ovat 100 %:een täysjyvärukiiseen leivottuja.

  5. Vaasan TaikaRuis 100 %

    Julkaistu 2. 1. 2010 Teksti Tiedotteet 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Leivän vilja on samaa ruista, jota käytetään tummassa ruisleivässä.

  6. Meenan joulu ja uusi vuosi Suomessa Arvottu

    Julkaistu 2. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies 467 kommenttia Ruoka ja juoma

    Suomalainen joulu thaimaalaisin silmin.

  7. Tipattoman tammikuun siideri

    Julkaistu 1. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Alkoholittomat siiderit eivät häviä maussa alkoholillisille.

  8. Apetitilta kalauutuuksia tammikuussa

    Julkaistu 31. 12. 2009 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suomalaiset pitävät uunikalasta. Apetit tuo kauppoihin tammikuussa kaksi uutta ruodotonta uunikalavaihtoehtoa – piparjuurella sekä valkosipulilla ja yrteillä maustettuna.

  9. Uuden vuoden kuplivaa juomaa

    Julkaistu 29. 12. 2009 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Iloiset kuplat nostavat juhlamielen.

  10. Belgialainen luostariolut

    Julkaistu 28. 12. 2009 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Belgialainen luostariolut Affligem Blond Hartwallin valikoimiin.