Umami muualla Facebook

Artikkelit sivu 3

  1. Lipeäkalakauden avaus

    Julkaistu 31. 10. 2018 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Jouluun huipentuva lipeäkalakausi alkaa monella pyhäinpäivästä.

  2. Mehevät jauhemaksapihvit

    Julkaistu 31. 10. 2018 Teksti Tiia Koskimies 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Jauhetusta maksasta valmistat helposti mehevät pihvit, joista lapsetkin tykkäävät.

  3. Lihapullat tomaattikastikkeessa

    Julkaistu 30. 10. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kokkaa hyvää suomalaista kotiruokaa.

  4. Karitsanpaistia, valkosipuliperunoita ja vihanneshöystöä

    Julkaistu 30. 10. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Marinoitu karitsanpaisti meni uuniin, ja ah sitä tuoksujen ilotulitusta, joka uunista alkoi tulla kypsymisen edistyessä.

  5. Pipariset uuniomenat

    Julkaistu 30. 10. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uuniomenat maistuvat näin syksyllä jälkiruokana. Oletko kokeillut siirappipiparitäytettä? Se on jouluisan ihana täyte ja sopii siksi hyvin myös joulunajan jälkiruoaksi. Tarjoa vähän jäähtyneet omenat vaniljajäätelön kanssa.

  6. Edullisen ruoan aika

    Julkaistu 29. 10. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Talviruoka on parhaimmillaan ravitsevaa ja edullista kotiruokaa.

  7. Sitruunaisen raikas glögi

    Julkaistu 26. 10. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Blossa 18 vie makumatkalle Amalfin rannikolle – Uuden vuosikerran maussa limoncelloa ja Välimeren mausteita.

  8. Minimurekkeet, vuohenjuustoperunat ja kikhernesalaatti

    Julkaistu 26. 10. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Hinta ei pilaa hyvää ateriaa, kun käytät jauhelihaa herkullisten minimurekkeiden valmistukseen.

  9. Värikäs broileripannu

    Julkaistu 25. 10. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suikaloidusta broilerin fileesuikaleesta valmistat nopeasti maukkaan ja edullisen arkiruoan.

  10. Kultaiset perunat ja paistetut silakat

    Julkaistu 24. 10. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suosittelen kokeilemaan gratiinia lisäkkeenä paitsi muillekin kaloille, myös vaikkapa bratwurstin kanssa tarjottavaksi. Kasvisruokien kanssa se on ihana lisäke!