Umami muualla Facebook

Artikkelit sivu 5

  1. Uunilohta, katkarapukastike ja linssimuhennos

    Julkaistu 13. 12. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka 2 kommenttia Ruoka ja juoma

    Valmista hyvä ateria noin puolessa tunnissa.

  2. Kasvis-nakkivokki

    Julkaistu 10. 12. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kun lasten ja isompienkin nälkäiset suut huutavat illalla ruokaa, nakkivokki on silloin nopea ratkaisu.

  3. Borssikeitto syksyn antimista

    Julkaistu 7. 12. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Borssikeittoa kannattaa tehdä kerralla suuri annos, sillä se sopii mainiosti pakastettavaksi.

  4. Sitruunaiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Julkaistu 2. 12. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka 3 kommenttia Ruoka ja juoma

    Tiistain ruokana maistuvat sitruunaiset lihapullat tomaattikastikkeessa spagetin kera.

  5. Inkiväärilohi ja meloni-avokadosalaatti

    Julkaistu 1. 12. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Yksi kommentti Ruoka ja juoma

    Rasvaista kalaa olisi hyvä syödä vähintään kaksi kertaa viikossa.

  6. Paistettuja porsaan sisäfileeviipaleita

    Julkaistu 26. 11. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Umami.fi:n arkiruokaohjeissa toistuu aina sama idea – ruoan pitää valmistua nopeasti, sen pitää olla maukasta, terveellistä ja edullista.

  7. Currybroileri ja kurpitsalisäke

    Julkaistu 25. 11. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Curry sopii hyvin broilerin mausteeksi. Lisäke syntyi omassa puutarhassa kasvaneesta kurpitsasta ja pakasteherneistä, johon lisäsin lopuksi vielä kourallisen hienoksi hakattua lehtikaalia.

  8. Uutuus – Fazer Alku Kauraöljy

    Julkaistu 21. 11. 2019 Teksti Uutuudet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Fazer Alku Kauraöljy on täysin uudenlainen, suomalaisesta kaurasta valmistettu kauratuote.

  9. Broileria viinikukon tapaan ja karpalovaahtoa

    Julkaistu 21. 11. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Coq au Vin eli punaviinissä kypsytetty viinikukko on ranskalainen perinneruoka. Siihen voi mainiosti käyttää broilerin koipireisiä ja luullisia rintapaloja, jotka ovat edullisia.

  10. Kurpitsasosekakku

    Julkaistu 20. 11. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Viikonlopun kahveille teki mieli jotain hyvää ja leivoin kuivakakun, jonka mehöittäjäksi lisäsin kurpitsasosetta.