Umami muualla Facebook

Artikkelit sivu 7

  1. Tänään on korvapuustipäivä

    Julkaistu 4. 10. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Äitini oli aivan mahtava pullaleipuri. Tämä on hänen ohjeensa, jota noudatan aina kun haluan tehdä oikein hyvää pullaa.

  2. Punajuurisosekeitto

    Julkaistu 3. 10. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Syksyinen punajuurisosekeitto on paikallaan varsinkin silloin, kun tuima pohjoistuuli puhaltaa kuten juuri eilen, kun valmistin tätä ihanaa keittoa.

  3. Suomen suosituin keitto on kalakeitto

    Julkaistu 2. 10. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Omatekoinen kalakeitto voittaa helposti laihat einekset!

  4. Syksyinen liha-salamipata

    Julkaistu 2. 10. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Syksyllä pataruoat maistuvat erityisen hyviltä, kun sadonkorjuun juurekset tuovat ruokaan paljon makua, myös makeutta.

  5. Pastauutuuksia

    Julkaistu 29. 9. 2018 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Myllyn Paras tuo marraskuussa markkinoille neljä pastatuotetta.

  6. Lindströminpihvit – syksyn klassikkoruoka

    Julkaistu 29. 9. 2018 Teksti Mervi Sandbacka 8 kommenttia Ruoka ja juoma

    Lindströminpihvit ja pehmeäksi haudutettu punasipuli – ah mikä herkku!

  7. Kaalilaatikko ja mokkapalat

    Julkaistu 28. 9. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kaaliruokien maku vain paranee lämmityskertojen myötä. Pakasta osa kiireisten päivien helpotukseksi.

  8. Uunilohta, juurespaloja ja avokadoseosta

    Julkaistu 27. 9. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Valmistin lohen kanssa tällä kertaa juureskuutioita, ja kastikkeen tilalla raikasta avokado-jogurttiseosta, joka sopii lohelle erinomaisesti.

  9. Kurpitsakeitto

    Julkaistu 26. 9. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Markettien vihannestiskeillä tai torikojuissa kurpitsat loistavat oransseina ja kutsuvina. Tee keittoa vaikka iso kattilallinen ja pakasta osa.

  10. Perunasalaatti Feta-juustolla

    Julkaistu 25. 9. 2018 Teksti Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Edellisenä päivänä keitin Blue Kongo -perunoita pestolla kuorrutetun lohifileen ja pippurisen kermakastikkeen kaveriksi. Eilen illalla valmistin tähteeksi jääneistä sinisistä perunoista oheisen salaatin. Sen kanssa söimme yrttipatonkia.