Umami muualla Facebook

Artikkelit sivu 7

  1. Kotitekoiset kalapuikot ja ranskikset

    Julkaistu 20. 9. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Kotitekoiset kalapuikot kuhasta.

  2. Pestokirjolohi, avokadoseos ja peruna-juuressurvos

    Julkaistu 20. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pestokirjolohi on todellinen herkku – kannattaa kokeilla.

  3. Ankanrintafileetä ja paahdettua ruusukaalia

    Julkaistu 19. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Pakastimesta löytyivät ainekset hyvään ateriaan.

  4. Silakkarullat maistuvat lapsillekin

    Julkaistu 18. 9. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Uunisilakat ovat hyvää arkiruokaa, jotka valmistuvat nopeasti työpäivän jälkeen.

  5. Kookospähkinästä kookoskulhoksi

    Julkaistu 17. 9. 2019 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Suomesta maailmalle lähtenyt Lana Rynty asuu nykyisin Balilla Indonesiassa. Hänen perustamansa My Coconut Bowl -yrityksensä valmistuttaa ihastuttavia astioita kookospähkinöistä.

  6. Mainio italialainen munakoisopaistos

    Julkaistu 17. 9. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Italialainen munakoisopaistos (melanzane alla parmigiana) on yksi suosituimmista kasvisruoista.

  7. Possusuikaleista maukas pastankastike

    Julkaistu 17. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Slow Foodia on ihanaa valmistaa kaikessa rauhassa viikonloppuna, mutta arkena on kiva, jos selviää helpolla ruoanlaitosta. Hyvä kastike kruunaa ruoan kuin ruoan. Tämä possusuikalekastike on maukas, nopea valmistaa – ja edullinenkin.

  8. Borssikeitto syksyn antimista

    Julkaistu 16. 9. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Borssikeittoa kannattaa tehdä kerralla suuri annos, sillä se sopii mainiosti pakastettavaksi.

  9. Jauhemaksapihvit – rautaista ruokaa

    Julkaistu 16. 9. 2019 Teksti Sirkka Hirvonen Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Voit torjua kevät- ja syysväsymystä nauttimalla herkullisia jauhemaksapihvejä, joissa on aimo annos rautaa.

  10. Peruna-papusalaatti Feta-juustolla

    Julkaistu 14. 9. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

    Edellisenä päivänä keitin Blue Kongo -perunoita pestolla kuorrutetun lohifileen ja pippurisen kermakastikkeen kaveriksi. Eilen illalla valmistin tähteeksi jääneistä sinisistä perunoista oheisen salaatin. Sen kanssa söimme yrttipatonkia.