Umami muualla Facebook

Artikkelit sivu 24

  1. Suomalaiset ja D-vitamiini

    Julkaistu 27. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Hyvinvointi

    D-vitamiinista keskustellaan nyt laajasti.

  2. Reebokin Easy-Tone kengät

    Julkaistu 22. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Hyvinvointi

    Pakara- ja jalkalihasten työskentely tehokkaaksi kengillä.

  3. Nälkä kuriin proteiinin avulla – suklaajuoma painonhallintaan

    Julkaistu 19. 1. 2010 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Hyvinvointi

    Painonhallintaan tarkoitettu herkullinen suklaajuoma voi korvata 1-3 ateriaa. Siinä on sopivassa suhteessa tarvittavat ravintoaineet.

  4. Ympäristöystävälliset Bliw-saippuat

    Julkaistu 16. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Hyvinvointi

    Luontoystävällinen nestesaippua pesee hellävaraisesti.

  5. Keho kevenee pienillä muutoksilla

    Julkaistu 11. 1. 2010 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Hyvinvointi

    Jokainen haluaa nyt ottaa itseään niskasta kiinni ja parantaa ruokatottumuksiaan ja päästä muutenkin terveempiin elämäntapoihin.

  6. Louis Widmerin uutuustuote

    Julkaistu 9. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Hyvinvointi

    Kuivan ihon uudet hoitotuotteet.

  7. Kauniita unia BabyBjörn Harmony -vauvakorissa

    Julkaistu 28. 12. 2009 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Hyvinvointi

    Harmony on turvallisen pesämäinen ensisänky lapselle.

  8. Nozoil-nenäöljy auttaa pitämään nenän limakalvot kunnossa Arvottu

    Julkaistu 23. 12. 2009 Teksti Mervi Melasniemi 533 kommenttia Hyvinvointi

    Nozoil-nenäöljy kosteuttaa kuivat sieraimet.

  9. Planin Mitä-verkosto paremman maailman puolesta

    Julkaistu 10. 12. 2009 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Hyvinvointi

    Maapalloja on vain yksi, ja jokainen meistä voi vaikuttaa siihen, mihin suuntaan maailma kehittyy!

  10. Lihomisen mekanismit ravitsemustutkimuksen suurin haaste

    Julkaistu 10. 12. 2009 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Hyvinvointi

    – Kysymys ei ole yksinomaan ”mitä syödään” vaan myös ”miksi syödään”, totesi johtava tutkija Taru Pilvi Ravitsemuksen Tutkimussäätiön 80-vuotisjuhlaseminaarissa.