Umami muualla Facebook

Julkaistu 8. 12. 2009 Teksti Umami, kuvat Julia Ei kommentteja Julia Ingo

Silloin se oli vielä hyvä idea

Viikonloppuna kävin Vaasassa hengailemassa bändikavereiden kanssa. Olin matkustanut läpi Suomen jo viikon ajan työtehtävissä joten oli todella piristävää jättää aivot välillä narikkaan. Sunnuntaina levoton meininki huipentui mahtavaan ideaan. Mietimme Bifun kanssa, että olisi ihan kiva joskus kokeilla personal traineriä…ja siitä se idea sitten lähti. Biffen otti yhteyttä SATS:iin ja he lupasivat varata meille PT:n Elielin kuntokeskuksesta. Haaste on siis heitetty: me pulleat pekoninrakastajat olemme kohta laihoja, huippukuntoisia ja rikkaita niinkuin kaikki muut suomenruotsalaiset…tai miten se nyt meni?!

Tulemmeko onnistumaan? Ja tuleeko meistä koskaan ehtaa suomenruotsalaista tavaraa? Teidän onneksi kaikki tämä nauhoitetaan ja laitetaan nettiin joten olkaa valppaina, kohta saatte tietää.

Kuvassa näätte tavoitteeni. Kuva on otettu noin 10 kiloa sitten. Sunnuntaina tää koko juttu oli tosi hyvä idea…mutta nyt en ole enää niin varma…pitääkö mun oikeesti ruveta tekemään jotain? …sohvalla on niin mukavaa:)

Inspiraationa käytämme Rockyn treeniklippejä ja toivomme tietenkin saavamme customi verkkarit, dödöt ja kaikki:)


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti