Umami muualla Facebook

Julkaistu 25. 12. 2010 Teksti Umami Ei kommentteja Michaela Björklöf

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Jouluaatto on ohi. Lapset ovat nukahtaneet ja itse katselen takassa roihuvaa tulta. Raskas syksyinen työputki on jättänyt jälkensä minuun ja tunnen kuinka olen valmis lepoon ja perheen kanssa oleskeluun. Mutta työt tulevat väistämättä mieleen ja ryhdyn hetkellisesti suunnittelemaan ajatuksissani tulevaa.

Mitähän kaikkea pitäisi vuoden aikana tehdä? Mitä haasteita yrittäjänä toimiminen tuo tullessaan?  Kuinka edetä valitsemallaan urallaan?

Huomaan kuinka ryhdyn taas stressaamaan tulevasta kun kuulen kuusivuotiaan poikani kutsuvan minua. Nousen ja kävelen hänen luokseensa. Koko sänky on täynnä legoja, joita hän kokosi koko illan saatuaan ne lahjaksi. Polvistun hänen vuoteelleen ja silitän hänen poskeaan:

nuku nyt rakas.

– äitii…oli tosi kiva päivä tänään.

niin oli. Oliko hauskaa kun sait lahjoja?

– Oli mutta äitii…parasta oli kuitenkin se, että kaikki tulivat meille viettämään joulua.

Hämmästyin kuusivuotiaani ajatuksista, tätä ennen hän ei muusta välittänytkään kuin joululahjoista. Mutta loppujen lopuksi se läsnäolo ja rauhoittuminen oli hänen mielestä parasta koko joulussa. Tätä  rauhoittumista, hetkessä elämistä  ja läsnäoloa tulisi harjoitella jottei polta itseään loppuun. Itse havahduin tähän tänään joku muu jo luultavasti aikaisemmin.  Tapahtukoon mitä tahansa tulevana vuotena niin koetan nauttia elämästä ja tästä hetkestä,  murehditaan huomisesta kun se saapuu.

Rauhallista Joulunaikaa ja Onnellista Uutta Vuotta 2011,

t. Michaela


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti