Umami muualla Facebook

Julkaistu 7. 11. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Musiikki

Stina Girs

Nuori valloittava laulajatar, Stina Girs, tuli tutuksi edellisen Idols-kilpailun myötä, jossa hän nousi vahvaksi  ennakkosuosikiksi. Vaikka kilpailu päättyikin ennen finaalia, nähtiin Stinassa valtava potentiaali sekä palo musiikin tekemiseen ja esiintymiseen. Stina solmi levytyssopimuksen levy-yhtiö Sony Musicin kanssa, ja lähdettiin työstämään laulajattaren kanssa albumia yhdessä.

Olen koko ikäni haaveillut oman albumin tekemisestä. Tiesin kyllä, että se vaatii kovaa työtä ja välillä hampaiden kiristystä, mutta ennenkaikkea sen pitää olla hauskaa, ja niin se olikin. Kiitos mahtavan bändin ja tuottajan.” Stina toteaa tyytyväisenä. Shania Twainin esikuvakseen nimennyt Stina kuvailee tulevaa musiikillista maailmaansa country-henkiseksi popiksi.

Sydän edellä-albumin on tuottanut Aku Sinivalo.

Ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta albumilta oli kantrihenkinen Kirje, joka on Stinan säveltämä ja sanoittama. Tuorein radiosingle Anna mun mennä sai ensiesityksensä valtakunnallisessa TV:ssä viime lauantaina kun Stina osallistui Syksyn sävel-laulukilpailuun. Kappale on Stinan sanoittama, sävellyksen ja sovituksen on tehnyt Samu Vatanen. Kaiken kaikkiaan albumilla on 11 raitaa, joista kymmenen on Stinan säveltämiä, sanoittamia ja/tai sovittamia. ”Levy on paketissa ja fiilikset on mitä mahtavimmat. Voi huokaista helpotuksesta, sillä olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Vaikka aikataulu oli hyvin tiukka, saimme silti mahtavalla tiimillä jokaisesta kappaleesta esiin parhaimmat puolet ja lopputuloksesta parhaan mahdollisen”, 23. marraskuuta debyyttialbuminsa julkaiseva Stina iloitsee.

”Suomen Lady Antebellumiksikin” tituleeratun Stinan uudet, häikäisevän kauniit promokuvat käytiin ottamassa Niko Mitrusen kanssa Lontoossa. Samalla kuvattiin myös musavideo, joka on nähtävissä Stinan Facebook-sivuilla, klikkaa tästä.

Stinalla on ollut pitkään oma bändi, jonka kanssa laulajatar on keikkaillut aktiivisesti keväästä lähtien. Samainen bändi soittaa myös levyllä. Yhtyeeseen kuuluvat Juha Pöysä (kitara, viulu), Samu Vatanen (basso), Kari Airola (rummut) sekä Lasse Parkkila (kitara).

Stina on vieraana Radio Aallon keskipäivässä perjantaina 25. marraskuuta klo 11.00.

Novan aamussa Stina vierailee tiistaina 29. marraskuuta klo 8.00 ja Huomenta Suomessa klo 9.05.

Neljän tähden illallisella Stina nähdään kokkailemassa 28.11.-1.12.

Stinan levynjulkaisua juhlitaan on On The ROCKSISSA 26. marraskuuta. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset osoitteseen mikko.varjamo(a)sonymusic.com.

Upeat kuvat otettiin Lontoossa, katso täältä!


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti