Umami muualla Facebook

Julkaistu 26. 4. 2010 Teksti Umami Ei kommentteja Musiikki

Raptorin vappukeikka Burleski clubilla!

Kaikki hitit sisältävä Sekoelma ilmestyy 26. toukokuuta. Oi Beibi 16 jo kaksi viikkoa sinkkulistan ykkösenä.

Supersuositun rap-yhtyeen Raptorin comeback on totisinta totta. Viimeksi yhtye teki comebackin vuonna 2000 ja tarkoitus onkin palata keikkatauolta aina kymmenen vuoden välein. Comeback tapahtuu vappuaattona Helsingissä, Burleski Club–yökerhossa. Koko illan soi Raptorin omakätisesti valitsemaa ysärimusiikkia, joita soittavat puhuvat DJ Tico ja Dr. Tede. Lisäksi keikan lämmittelyksi nähdään, mm. Miss Märkä Raptori t-paita -kilpailu ja Kurkonjuontikilpailu Raptoria vastaan. Lisäksi lämppäreinä esiintyvät: Acid Kings sekä Veijo Midi ja Modulit. Paikalla on myös Raptori- myyntikoju, jossa myydään Raptori-paitoja ja uunituoretta DVD:tä bändin omistuskirjoituksilla.

Toukokuun 26. päivä julkaistaan kokoelma nimeltään Sekoelma, joka sisältää kaikki Raptorin hitit sekä pari yllätystä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaikki hitit laitetaan alkuperäisinä versioina samoihin kansiin. Mukana ovat siis mm. Oi Beibi, Armeija, Debi Gibson jne.

Jaakko Salovaara alias JS16 teki yhtyeen suosituimmasta hitistä, Oi Beibistä, uuden version. Kappale nousi heti ladatuimpien joukkoon – ja onkin pitänyt virallisen sinkkulistan ykköspaikkaa jo kaksi viikkoa putkeen. Sinkku sai myös viime viikolla videon, jonka voi käydä katselemassa täältä;http://www.youtube.com/watch?v=MTH3ppIscLM

Ovet keikalle aukeavat klo 21.30 ja lipun ennakkoon ostaneille oma sisäänkäynti.

Liput; www.tiketti.fi

Tiedotteen välitti www.sonymusic.fi


Aiheet: , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti