Umami muualla Facebook

Julkaistu 18. 5. 2009 Teksti Tiia Koskimies, kuvat press livenation Ei kommentteja Ajankohtaista Kulttuuri

Elton John ja ”The red piano” -show Suomeen

Megatähti Elton John tuo Las Vegasissa toteuttamansa ”The Red Piano” -show’n Suomeen syksyllä.

Huippuarvostelut keränneessä konsertissa sukelletaan Elton Johnin yli kolme vuosikymmentä kestäneen uran rakastetuimpien hittien pariin. Viimeistä kertaa tien päälle lähtevä

”The Red Piano” – show nähdään Helsingin Hartwall Areenalla lauantaina 10. lokakuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 25. toukokuuta Lippupisteessä.

”The Red Piano” -show’n viimeinen esitys Las Vegasissa nähtiin 22. huhtikuuta. Elton John esiintyi kuuluisassa The Colosseumin Caesars Palacessa yhteensä 243 konsertissa loppuunmyydyille saleille keräten lähes miljoona katsojaa. Arvostetun valokuvaajan ja Eltonin hyvän ystävän David LaChappellen suunnittelema show on useaan otteeseen valittu Vegasin kaikkien aikojen parhaaksi. Show’n keskeisenä teemana toimii rakkaus. Lavarekvisiittaa upean valo- ja videotaiteen lisäksi ovat mm. 18 puhallettavaa hahmoa: jättimäiset rinnat, yli 9-metrinen kuorittu banaani ja valtavan kokoiset kirjaimet LOVE.

Elton John oli tuomassa show’taan Suomeen jo joulukuussa kun se jouduttiin perumaan sairaustapauksen vuoksi konserttipäivänä. Elton kärsi tuolloin sekä kurkunpään- että keuhkoputkentulehduksesta ja esiintyminen Helsingissä oli mahdotonta.

”The Red Piano” -show’n massiiviset lavarakennelmat Hartwall Areenalla olivat jo valmiina illan konserttia varten. Elton Johnin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 250 miljoonaa kappaletta. Supertähden isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm.

”Your Song”, ”Rocket Man”, ”Don’t Go Breaking My Heart”, ”Someone Saved My

Life Tonight”, ”Don’t Let The Sun Go Down On Me”, ”I’m Still

Standing”, ”Sacrifice” ja Oscar- palkittu ”Can You Feel The Love Tonight”.

Prinsessa Dianan muistolle omistettu ”Candle In The Wind” (1997) on 33 miljoonan myynnillään pophistorian menestynein single. Elton Johnin musiikilliset ansiot ovat niin merkittäviä, että hänet aateloitiin vuonna 1998.

Konsertti:

La 10.10.2009 klo 20 Helsinki, Hartwall Areena, Ovet klo 18.30

Liput:

Myyntiin ma 25.5.2009 klo 9.00

109/89/79 euroa + mahd. toimituskulut.

Lippupisteen myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600 900 900 (1,75e/min)+pvm)

Netissä http://www.lippu.fi


Aiheet: , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti