Umami muualla Facebook

Julkaistu 29. 8. 2009 Teksti Umami Ei kommentteja Kulttuuri

Elektronisen musiikin ja kulttuurin festivaali manSEDANse lokakuun alussa

Elektronisen musiikin ja kulttuurin festivaali manSEDANse järjestetään lokakuun alussa neljättä kertaa.

Festivaali kokoaa Tampereelle elektronisen kulttuurin tekijät, näkijät ja kokijat viihtyisään vuorovaikutukseen paitsi klubeilleen, myös päivisin järjestettäviin työpajoihin, seminaareihin, luennoille ja taidetapahtumiin.

manSEDANsen päivätapahtumat laajenevat koko viikon mitalle ja myös sisällön ja kohderyhmien osalta. Pääsymaksuttomat ja kaikille avoimet päivätapahtumat järjestetään uudessaā paikassa, Finlaysonin historiallisen tehdasrakennuksen TR1:n Vooninkisalissa.

Päiväohjelmaan kuuluu muun muassa festivaalin järjestävän yhdistyksen MARry:n 5-vuotis-juhlaluentosarja sekä muita keskustelutilaisuuksia, joissa syvennytään alan asiantuntijoiden johdolla elektronisen kulttuurin ajankohtaisiin ideoihin ja visioihin.

Työpajoissa rakennetaan ja kokeillaan elektronisia soittimia. Lisäksi yläasteikäisille suunnatuissa työpajoissa nuoret tuottavat yhdessä oman elektronisen musiikkiäänitteensä. Vooninkisalissa on esillä myös useita yllätyksellisiä taideinstallaatioita.

Festivaalin nelipäiväinen musiikkiohjelmisto noudattaa aiempina vuosina hyväksi havaittua linjaa: Luvassa on jälleen monisärmäinen paketti elektronista musiikkia alansa merkittävimpiin kuuluvilta kansainvälisiltä ja kotimaisilta tuottajilta. Festivaalin iltaohjelmisto julkaistiin Tullikamarin Klubilla vietettävien manSEDANse 2009 -ennakkobileiden yhteydessä perjantaina 28. elokuuta. Itse festivaalin iltaohjelma järjestetään tuttuun tapaan Klubilla (pe & la) ja Telakalla (to & su).

manSEDANse esittelee ylpeänä myös tuoreen yhteistyönsä niin musiikin tuottajien kuin kuluttajienkin ylistämän Red Bull Music Academyn (RBMA) kanssa. Seuraavan kerran ensi helmikuussa Lontoossa järjestettävä RBMA on musiikintekijöille, tuottajille, säveltäjille, DJ:lle, eri instrumenttien soittajille sekä vokalisteille suunnattu kansainvälinen workshop, joka on järjestetty ympäri maailmaa jo 10 vuoden ajan. Kaksi viikkoa kestävä RBMA on erilaisten ideoiden, vaikutteiden, tietojen, taitojen ja inspiraation sulatusuuni. Lisätietoa RBMA:sta manSEDANsen nettisivuilta, tulevissa tiedotteissa sekä osoitteesta                                                    http://www.redbullmusicacademy.com


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti