Umami muualla Facebook

Julkaistu 19. 8. 2009 Teksti Umami Ei kommentteja Kulttuuri

Ruotsalaisrokkari John Me keikalla Helsingissä 2. syyskuuta Video

Love Is My Drug noussut isoksi radiohitiksi Albumi I Am John julkaistaan Suomessa 26. elokuuta.

Love Is My Drug -kappaleellaan Suomen radiolistalla viihtynyt ruotsalaisartisti John Me nähdään keikalla 2. syyskuuta Helsingissä, Radio Extremin järjestämällä Svenska Talande Klubbenilla, Korjaamolla. Love Is My Drug on noussut kesän aikana radioidemme soitetuimmaksi kappaleeksi ja komeilee tälläkin hetkellä Suomen radiosoittolistan sijalla 15.

John ME alias Mattias Edlundilla on pitkä ura musiikin parissa ja on aiemmin vaikuttanut Jönköpingläisessä The Motorhome -yhtyeessä 90-luvun lopussa. Motorhomesin jälkeen Mattias piti ”taukoa” musahommista, kävi ”oikeissa” töissä ja perusti perheen. Idea soololevystä kehittyi pikkuhiljaa ja omia biisejä syntyi yöllä kun muu maailma nukkui. Mattias soitti biisejään Simon
Nordbergille ja sooloalbumi sai alkunsa.

Albumi I Am John sai Ruotsissa hyvän vastaanoton jo viime keväänä ja Love Is My Drug oli kovassa soitossa kaikilla Ruotsin radioasemilla. I Am John -albumin kappaleita John ME on kirjoittanut yhdessä mm. Jocke Bergin (Kent), Pär Wikstenin (Wannadies) ja Andreas Mattsonin (Popsicle) kanssa. Albumin on tuottanut Simon Nordberg, joka on aiemmin tuottanut myös Motorhomesia.

Levyn seuraava single on Run, jonka on säveltänyt Kent-yhtyeen nokkamies Jocke Berg.

http://www.johnme.se/

Liput ennakkoon 6 euroa Tiketistä www.tiketti.fi <http://www.tiketti.fi/>   ja ovelta 8 euroa.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti