Umami muualla Facebook

Julkaistu 28. 11. 2015 Teksti Liisa Wilska Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Designlahjoja Ornamon myyjäisistä

Jo perinteeksi muodostuneet Teollisuustaiteen Liitto Ornamon Design Joulumyyjäiset tulevat taas! Monipuolinen tapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin, huippumuotoilusta taidekäsityöhön, grafiikasta blogiaarteisiin. Myyjäiset pidetään Kaapelitehtaalla 4.-6.12.2015.

(Vasemmalla: HIMMEE design)

Tule viettämään kotimaisen designin viikonloppua itsenäisyyspäivän merkeissä, joulua ennakoiden! Paikalla on yli 250 myyjää ja myyntipöytien takana nähdään suomalaisen muotoilun ja kädentaitojen tulevia lupauksia ja vakiintuneita ammattilaisia. Lisäksi valikoima kasvaa entisestään, kun mukana ovat nyt myös Grafian jäsenet. Osallistujien listalla ovat mm. uusi kotimaiseen suunnitteluun ja valmistukseen panostava valaisinmerkki Himmee, suomalaista luontomaisemaa kuvittava Teemu Järvi sekä miesten käyttömuotiin keskittynyt Frenn. Pukinkonttiin löytyy niin koruja kuin astioita ja tekstiilejä. Myytävänä on designia, uusia tuotteita ja kotimaista tuotantoa.

Ornamon Designjoulumyyjäiset vuonna 2014 keräsi Kaapelitehtaalle jopa 20 000 kävijää. Kuva: Sanni Riihimäki

Ornamon Designjoulumyyjäiset vuonna 2014 keräsi Kaapelitehtaalle jopa 20 000 kävijää. Kuva: Sanni Riihimäki

Lauantaina 5.12. tapahtuman yhteydessä järjestetään viime vuonna supersuosion kerännyt bloggaajien markkinatapahtuma, jossa tunnetut muoti-ja sisustusbloggaajat myyvät kaappiensa aarteita. Täällä pääset tekemään blogeista tuttuja löytöjä.

 Mukana joulutunnelmaa luomassa ovat Café Köket & ISKU, Why Join, Metsäylioppilaiden kuusikauppa ja DROPP Water. Tunnettu Café Köket lämmittää tunnelmaa tänä vuonna Ornamon joulumyyjäisissä glögillä, kuplivalla ja muilla juomilla sekä herkuilla! Kahvila löytyy Merikaapelihallista, Kaapelitehtaan sisäpihalta ja Puristamonkin puolelta. Why Join on mukana omalla hedelmäsmoothie-baarillaan. Vuoden tärkeimmän juhlan lähestyessä jouluisen tunnelman luo Metsäylioppilaiden kuusikauppa. Heiltä löydät joulukuusia ja havuköynnöksiä. DROPP Water lahjoittaa 100% voitostaan Itämeren suojeluun. Jokainen myyty DROPP Water -pullo tukee Baltic Sea Action Group:in työtä rehevöitymisen estämiseksi, luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi sekä vaarallisten aineiden riskien minimoimiseksi.

Design KUU

Design KUUn upeat vuodevaatteet, suunnittelija Sannaliina Kuussaari

VIETTO design

VIETTO design

Latimeria-salaattiottimet, design Katriina Seppälä

Latimeria-salaattiottimet, design Katriina Seppälä

Muovo-jakkara

Muovo-jakkara, design Anni Kääriä ja Sanna Lehti

Tiia Arkon hopeinen kaulakoru

Tiia Arkon hopeinen kaulakoru

Alina Piu

Alina Piu on 2013 perustettu tuotemerkki, joka tarjoaa laadukkaita ja pitkäikäisiä neulevaatteita ja -asusteita. Kaikki valmistettu pehmeästä lampaanvillasta Suomessa.

Ságat, design Seija Ranttila

Ságat, design Seija Ranttila

Ecocat design

ECOCAT

Tervetuloa mukaan!

Ornamon myyjäiset

4.–6.12.2015

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli ja Puristamo, Tallberginkatu 1, Helsinki.
Perjantaina 12–20, lauantaina 10–19 ja sunnuntaina 10–17


Teollisuustaiteen Liitto Ornamo on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö, johon kuuluu yli 2300 jäsentä. Ornamo kehittää muotoilijan ammattia ja vaikuttaa muotoilun asemaan yhteiskunnassa. Yhdistämme muotoilijat, kehitämme alan ammatillista osaamista ja toimimme muotoilualan verkostona toimialojen välillä.


Kirjoita kommentti