Umami muualla Facebook

Julkaistu 21. 10. 2015 Teksti Mervi Sandbacka, kuvat Noolan Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Eleetöntä ja luonnonläheistä syysmuotia

Nyt, kun tulee aika miettiä lämmintä päällepantavaa, tulee katsottua tarkemmin syksyn vaatetarjontaa. On eleetöntä, eleganttia, hillittyä, klassista tai räiskyviä värejä syksyn harmauteen. Oletko muuten tutustunut kotimaiseen Noolan-vaatebrändiin? Minulle se oli uusi tuttavuus. Ihastuin heti Noolanin eleettömään eleganssiin!

Noolanin vaatteissa on jotain niin perin juurin suomalaista, ne ovat yksinkertaisia ja karun kauniita. Ja niitä on helppo asustaa vaikka kirkasvärisillä villahuiveilla.

Trendeal PR kertoo Noolanin tuotteista: Kotimainen NOOLAN yhdistää kolme kivenkovaa ominaisuutta yhteen naistenvaatemallistoon; ylelliset luonnonmateriaalit, eleettömän linjakkaan designin ja täysin kotimaisen valmistuksen.

Noolan-mallisto on laaja ja monipuolinen, kokojakin on tuotteista tarjolla haitarilla 3XS-5XL. Punaisena lankana mallistossa kulkee kauttaaltaan selkeälinjaisuus ja helppo yhdisteltävyys. Syksyn suosikkituotteet viitat, neuletakit ja neuleet viimeistelevät pukeutumisilmeen trendikkäästi ja lämpimästi.

Ylellisistä luonnonmateriaaleista erityisen hyvin alkusyksyyn sopii ohuehko keittovilla. Tämä villalaatu on pehmeä ja siinä on hieman huovutettu pinta. Noolanin keittovillassa on tarjolla vain luonnonsävyjä, pehmeä luonnonvalkoinen, hiekka, harmaa sekä musta.

KUVAT1

NOOLAN – puhtaat linjat, luonnonmateriaalit ja Made in Finland!

Noolanin designer ja omistaja, pietarsaarelainen Marja Rak kertoo, mistä Noolan-mallisto on saanut innoituksensa (vapaasti suomennettuna):

Noolan tarkoittaa raikkaasti puhaltavaa merituulta, jonka voi tuntea Pohjanmaan rannikolla, missä elän perheeni kanssa. Minulle Noolan merkitsee suomalaisen maiseman karuutta, taivaan syvää sineä, merta ja tuulentuivertamia, kivisiä rantoja, ja myös auringonnousuja lakeuksien ylle, pihkan tuoksua, merileviä, syysmyrskyjä, lunta ja neljää vuodenaikaa.

Valitse vaatteesi viisaasti, säästät ympäristöäkin

Noolanissa vähemmän on enemmän, voimme kääriytyä harmonisiin, luonnollisiin väreihin ja puhtaisiin luomumateriaaleihin, jotka takaavat pukeutumiseemme ajatonta eleganssia, korkeaa laatua, mukavaa oloa – ja upeaa näyttävyyttä! Voimme lopultakin luopua pintamuodin kahleista ja minimoida ympäristöhaittoja omilla viisailla valinnoillamme. Noolanin vaatteista voit nauttia vuosia,  hankkia sitten jotain uutta tai täydentää sekä uudistaa tyyliäsi. Sinä valitset!

www.noolan.com Noolanin vaatteita voit tilata oheisen linkin kautta.


Aiheet: , , , , , , ,

Kirjoita kommentti