Umami muualla Facebook

Julkaistu 8. 6. 2013 Teksti Sini Kesänen, kuvat Sini Kesänen, Wikimedia Commons Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Loihdi korumaisen kauniit kynnet

Nyt kynsiin sivellään kirkkaita karkkivärejä. Joko kaikkiin kynsiin samaa sävyä tai jokaiseen kynteen eri väri. Vahvan värikäs lakka on yllättäen kauneimmillaan lyhyissä kynsissä.Värikästä kynsilakkaa ei aikuisenkaan kannata pelätä. Se nimittäin vetää katseet puoleensa, eikä kukaan enää huomaa ryppyisen kirjavaa ihoa tai ihon alta kuultavia verisuonia.

Yhdistele vapaasti

Jos pelkkä väri tuntuu tylsältä, kokeile yhdistellä lakkojen eri värejä tai koristele kynnen pinta väripilkkuja tai hileitä sisältävällä konfetti- tai pikkupalleroisella kaviaarilakalla. Hyvältä näyttää myös liukuvärjäys, jolloin lakan väri vaihtuu hiljalleen toiseen. Aloita tummemmalla ja vaihda kynnen puolivälissä vaaleampaan ja kimalteisempaan lakkaan.

Laiskalle lakkaajalle sopii kynsitarrat. Ne laitetaan oman kynnen päälle ja ylimääräinen osa painellaan viilalla pois. Tarrat pysyvät pidempään kunnossa, kun lisäät niiden päälle päällyslakan.

Kuva: Sini Kesänen

Yves Rocher 14 Rose Somptueux, 3,90 e.

Clinique Different Nail Enamel 07 Red Red Red,22,35 e.

Isadora Wonder Nail 759 Atlantis, 7,95 e.

Chanel Le Vernis 657 Azuré, 29,25 e.

Trind Caring Color 191, 9,70 e.

YSL Rose Baby Doll, 27 e.

Kure Bazaar Or Rose, 18,70 e.

LCN Nail Polish Lilac Blossom, 9,90  e.

Essie Nail Laquer 248,  13,90 e.

Lumene 23 Ääretön sini ja 29 Lämpö väreilee, 5,90 e/kpl.

Artdeco Ceramic Nail Laquer 63, 7,20 e.

Torju värihaitat

Niin ihana kuin värikäs lakkaus onkin, muistathan laittaa manikyyrin jälkeen puhtaille ja hoidetuille kynsille ensin aluslakan. Se tasoittaa kynnen pintaa ja parantaa värilakan kestoa. Ja mikä tärkeintä, se estää värilakkaa värjäämästä kynttä.


Kuva: Sini Kesänen

L’Oréal Paris on lanseerannut uudet La Manicure -hoito- ja viimeistelylakat, vasemmalta Shinissime Gel –päällyslakka, Grow Beautiful –lakka lyhyille kynsille, Diamond Force –heikoille kynsille, 6,90 e/kpl  ja 7 in 1 Saviour –hoitava tehotiiviste, 7,30 e.


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti