Umami muualla Facebook

Julkaistu 25. 1. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Dieselin uusia koruja

Dieselin kevään uutuuskorut tuovat iholle rakastumisen, tekniikan ihmeiden ja rock’n rollin huumaa. Miesten malleissa leikitellään rei’itetyillä pinnoilla ja piirilevyjen muodoilla maskuliiniseen makuun. Naisten malleissa on puolestaan yhdistetty verkkomaista rakennetta, nahkaa ja nastoja rock’n roll -henkiseksi sikermäksi.

Apoc – Amorin nuolten jäljillä

diesel_apoc_DX0293_79_ediesel_apoc_DX0292_109_e

Dieselin uusien Apoc-mallien ominaispiirteinä ovat metalliosia koristavat – kenties Amorin nuolten – lävistämät reiät. Maskuliiniset sormus, kaulakoru ja rannekoru on valmistettu hopeoidusta, ruostumattomasta teräksestä. Rannekorun ranneke on nahkaa, ja kaulakorussa on päällekkäin kaksi armeijan tuntolevyä muistuttavaa laattaa – toinen nahkaa, toinen metallia. Sormuksen ja kaulakorun tunnuksina ovat miehekkäät mohikaanisymbolit.

Kaksoislaatta-kaulakoru, terästä ja nahkaa, ovh. 99 €

Perforoitu rannekoru, terästä ja nahkaa, ovh. 109 €

Perforoitu sormus, terästä, ovh. 79 €

1K-Bit – mikrosiruja sydänsuruihin

diesel_1k-bit_DX0284_109_e

Dieselin virtaviivaiset 1K-Bit -mallit tuovat tekniikan lähelle sydäntä ja saavat sydänsurutkin unohtumaan. Kaula- ja rannekoruille on tunnusomaista piirilevyä muistuttavat kuviot, ja sormuksen sisältä paljastuu muistikorttia muistuttava uloke. Rannekorun ranneke on nahkaa ja metalliosat hopeoitua, ruostumatonta terästä. Mohikaanisymbolit tuovat malleihin yhtenäisen ilmeen.

Piirilevylaatta-rannekoru, terästä ja nahkaa, ovh. 109 €

Strapped – rock’n rollin ja metallin liitto

diesel_strapped_DX0311_109_e

Hevimetalli ja nahka muodostavat Dieselin rock-henkisen naisten korusikermän perustan. Kaulakorun tyylikkään karu ilme muodostuu nahkaisen niskaosan ja hopeoidusta, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kolmen ketjun kohdatessa pyöreillä nastoilla koristellut laatat. Rannekorussa ja sormuksessa on yhdistetty verkkoa, nahkaa ja nastoja, jotka tuovat prätkän selässä tai festareilla viihtyvälle kantajalleen katu-uskottavan ilmeen. Nastojen pyöreät muodot pehmentävät tyylin naiselliseksi.

Kolmeketjuinen kaulakoru, terästä ja nahkaa, ovh. 195 €

Kolmiraitainen rannekoru, terästä ja nahkaa, ovh. 109 €

Kolmiraitainen sormus, terästä ja nahkaa, ovh. 79 €

Lisätietoja:

www.perkko.fi

Kuluttajatiedustelut:      Oy Perkko, puh. (09) 4780 500

Myynti:                           Osa malleista tulee myyntiin Diesel Storeen (Mannerheimintie 2, Helsinki) helmikuun alussa

Jutun ja kuvat välitti Promode


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti