Umami muualla Facebook

Julkaistu 4. 11. 2008 Teksti Tiia Koskimies, kuvat kuvat maahantuojan 2 kommenttia Muoti ja kauneus

Dr. Hauschkan kosmetiikkaa

Kosmetologi Elisabeth Sigmund ja kemisti Dr. Rudolf Hauschka kehittivät jo vuonna 1967 yhteistyössä kauneudenhoitotuotteet, jotka ovat pysyneet sisällöltään samanlaisina tähän päivään asti.

Idea juontaa juurensa jo Rudolf Steinerin ajatuksista, joissa ajatellaan, että – säännöllinen rytmi kantaa elämää. Luonnon kiertokulku on tärkeä osa myös kosmetiikan suunnittelua.

Ei yövoiteita!

Moni perusasia ajatellaan ”hauschkasti” ihan eri tavalla kuin yleensä on totuttu kuulemaan. Periaatteisiin kuuluu, että yövoiteita ei käytetä. Ihon aineenvaihdunta on vilkkainta yöaikaan ajatellaan, että ihon pitää saada hengittää vapaasti, eikä ihohuokosia tukita yön ajaksi. Myös kuivan ihon annetaan levätä, jotta se itse alkaisi itse tuottaa rasvoja ja hoitaa itse itseään. Perusperiaatteita ovat puhdistus, ravitseminen sekä kosteutus.

Vähän ympäristökuormitusta!

Hausckan filosofiaan kuuluu myös mahdollisimman vähäinen ympäristökuormitus, tuotteissa ei ole lisä- eikä säilöntäaineita, siksi myös kierrätettävät pakkaukset ovat melko pieniä. Raaka-aineita ovat kylmäpuristetut ja haihtuvat kasvisöljyt, mehiläisvaha ja aito jauhettu sinkki. Tuotteet on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Niillä on BDHIH-merkintä.

Syksyn tuoteuutuudet sopivat vaikka pukin konttiin

Dr. Hauschkan vartaloöljyt ovat uudistuneet. Öljyn pohjana ovat nyt oliivi- ja auringonkukkaöljyt sekä erilaiset vaikuttavat yrttiöljyt. Ihon kautta imeytyy yrttien hyviä ominaisuuksia sekä E-vitamiinia ja linoliinia. Kaikki yhdessä vaikuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Aromaattiset öljyt lisäävät rentouttavaa vaikutusta. Suomen valikoimassa on ruusu- ja suolaventeliöljyjen lisäksi eksoottisempia sitruuna- sitruunaruoho, koivu-arnikki ja oratuomi vartaloöljyjä. Pumppupullosta on helppo annostella.

Tuotteita on saatavana kosmetologien kautta sekä mm. apteekeista sekä Stockmann tavarataloista.


Lisätiedot:
Itu Oy
Vellamonkatu 30
00550 Helsinki
(09) 77430121
itu@itubiodyn.fi


Aiheet: , ,

2 kommenttia

 1. Kaikki kierrätettävä on

  Kaikki kierrätettävä on tänä päivänä jo sinänsä hyvästä, koska se hidastaa ihmiskunnan hukkumista roskiinsa. Tätä sarjaa kuulema käyttävät myös maineikkaat kaunottaret – eli meikäläiselläkin voisi olla jotakin yhteistä Julia Robertsin kanssa…!
  Jotain Hauschkan tuotteista kyllä pitäisi kokeilla. Kiitos vinkistä!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Katarina

  11. 11. 2008 22.48

 2. Olen jossain kuullut

  Olen jossain kuullut mainittavan näistä tuotteista – taisi olla joku ulkomaalainen naistenlehti. Kokeilu kutkuttaisi kyllä, täytyy ainakin käydä katsomassa – hintamainintoja teillä Umamissa ei ehkä ole mahdollista tehdä?

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lila

  16. 1. 2009 15.02

Kirjoita kommentti