Umami muualla Facebook

Julkaistu 25. 5. 2017 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Ota Nivea tuotteet tehokkaaseen käyttöön

Pitkän pimeän talven jälkeen iho on usein pinnaltaan tosi kuiva kasvoista sääriin. Vaikka kuinka kuorisi ja kosteuttaisi ei mikään tahdo riittää. Ainakin itselläni on pinnaltaan ohut ja helposti kuivuva iho ja kosteusvoiteita kuluu todella reilusti.

Joitakin Nivean eri vahvuisia aurinkovoiteita ja after-sun tuotteita oli viime kesältä jäänyt kaappiin. Oivalsin, että niitähän voi käyttää suihkun jälkeen ympäri vuoden! Milloin vain! Ennen ja jälkeen auringonottoa käytettävät voiteet sisältävät tehostetun määrän ihoa suojaavia ja kosteuttavia aineita. Niitä voi käyttää suihkun ja saunan jälkeen, vaikka keskellä pimeintä kaamosta! Pääasia, etteivät hyvät aineet mene hukkaan!

Kuinka vanhoja omat aurinkotuotteesi ovat? Käytä ne ihonhoitoon, mutta hanki auringonsuojaksi uudet tuoreet tuotteet. Avattu pakkaus säilyy noin vuoden verran käyttökelpoisena. Avaamaton pakkaus vielä parikin vuotta valmistamisen jälkeen.

Nivea aurinkovoiteet toki kosteuttavat ihoa, erityisesti NIVEA SUN Protect & Moisture –sarja. Pintakuivalle iholle voi hyvin riittää pelkkä aurinkovoidekin, mutta jos iho on todella kuiva, kannattaa ensin sivellä vartalolle kosteuttavaa vartalovoidetta ja tämän jälkeen vielä aurinkovoidetta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kätevä Nivea sun Caring 50 sopii moneen käyttöön.

Tähän tuotteeseen mieheni ihastui ikihyviksi! Hän pelaa golfia ja altistuu auringonvalolle tuntikausiksi paahteisina päivinä. ”Rolli” kulkee kätevästi mukana ja sillä on helppo tehostaa suojaa nenänpäässä ja korvien ympärillä. Melanooma saattaa tulla myös päänahkaan! Päätä pitää suojata hatulla ja käsivarsia ohuella paidalla, jossa kuitenkin on tiivis neulos.

Lasten kanssa ulkoillessa tämä tuote on kätevä. Se mahtuu hyvin mukaan laukkuun tai rattaiden taskuun. Lasten iho kannattaa suojella kauttaaltaan jo kotona ja tehostaa suojausta tarpeen mukaan.

Kun tänä kesänä aloitin ”auringonoton” suojasin itseni 30 suojakertoimella ja silmänaluset sekä otsan 50 vahvuisella voiteella. Olin koko päivän ulkona auringonpaisteessa. Iho ei tullut lainkaan punaiseksi ja rusketus oli vähäistä. Suoja tuntui liiankin tehokkaalta! Pitää kuitenkin malttaa mieli, menee kuitenkin muutama päivä ennenkuin iho taas tottuu aurinkoon ja kehittää omaa suojaväriä palamisen estämiseksi.

Lisätietoja Nivea tuotteista:
www.nivea.fi


Aiheet: , , , , , , ,

Kirjoita kommentti