Umami muualla Facebook

Julkaistu 26. 10. 2009 Teksti Umami, kuvat Lumi&MHANN Ei kommentteja Michaela Muoti ja kauneus

Designia parhaimmillaan – Lumi on 14 (osa 1)

Sain mahdollisuuden tutustua Punavuoressa sijaitsevaan Showroom 14, josta löytyy lukuisia huippuluokan merkkejä ja uusia suunnittelijoita.

Lumi on 14 showroom on raikas tuulahdus avantgardismia, mutta on samalla kuitenkin täysin ymmärrettävää ja käytännönläheistä muotia. Showroomista löytyy sekä kotimaisia että ulkomaisia suunnittelijoita – yhteistä heille kaikille on laadukkuus ja  korkeatasoinen  muotoilu. Lukuisista merkeistä tutustuin lähemmin Lumi, Mhann Fall/Winter 2009 – mallistoihin ja lisäksi sain esimakua Dustyn, Miranda Lingerien S/S 2010 – mallistoista. Seuraaviin merkkeihin voi tutustua lähemmin Lumi on 14 sivustolla Lumi on 14/ Brands.

Korut

Mielenkiintoisia yksityiskohtia löytyy koruvalikoimasta, josta löytyy muun muassa ranskalaiset Claire Pain, Delphine Charlotte Parmentier, House of Done, Marion Vidal, Origami Jewellery, Philippe Audibert ja amerikkalainen Jaqueline Rose -korumerkkejä.

lumi1

Lumi

delphine1

Delphine Charlotte Parmentier

origami1

Origami

MHANN & LUMI

We believe in consuming less, but better.

MHANN ja Lumi vannovat kestävän kulutuksen nimiin. Laukut ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikkäitä, mutta  geometristen muotojen ansiosta laukkuja ei voi kutsua tylsiksi. Lumi on ehkä meille suomalaisille tunnetumpi kuin MHANN, mutta on todellakin harmi olla ottamatta huomioon näitä urbaanille ja trendikkäälle miehelle suunniteltuja laukkuja. Mallistosta löytyy jokaiseen makuun läppärilaukusta vetolaukkuun. Kädenjälki on taitavaa ja korkeatasoista, laukut on tehty erikoisvalmisteisesta nahkasta ja selkeät muodot tekevät mallistosta mielenkiintoisen. MHANN on perustettu vuonna 2006 Manhattanilla, ja tuotteet valmistetaan pienessä perheyrityksessä Portugalissa.

MHANNin suunnittelija, charmantti ranskalainen Bruno Beaugrand nähdään TV5 Monde ”Destination Réussite” dokumentissa tänään maanantaina kl 19.30 (GMT + 2) Ohjelmassa seurataan Suomeen muuttaneen suunnittelijan työtä ja elämää Helsinki Design Weeekin aikana. (Helsinki Design Week pidettiin 4.-13.9.2009). Ohjelman uusinta nähdään keskiviikkona 28.10 kl 18 (GMT +2).

bret_fw09

arthur_with_wheels_fw09-1

james_fw09

justin_fw09

boris_fw09

Lumi-merkiltä löytyy naisille laukkuja ja koruja. Ihastuin täysin Lumin luonnonläheisiin väreihin ja ekologisuuteen.  Lumi-laukut ja -asusteet ovat nahkaa ja niiden värjäyksessä on käytetty kasviperäisiä värejä, jotka ovat ympäristöystävällisiä.  Kasviperäisiä värejä saadaan esimerkiksi puun kuoresta sekä sienistä. Lopputuloksena on murrettu luonnonmukainen värisävy nahassa. Herkullisimmat värit syksyn mallistossa ovat sinapinkeltainen, ruskea, lämmin punainen, oliivinvihreä ja harmaa. Myös Lumin laukut on valmistettu Portugalissa.

cubic_line_handheld_fw09

cubic_line_satchel_fw09

cubic_line_small_handheld_fw09

veg-tanned_xl_supermarket_bag_fw09

cubic_line_clutcheswallets_fw09

Tuotteita myy:

Asuna, Helsinki

Mas y Mas, Helsinki

Lumi on 14, Helsinki

Design Forum shop, Helsinki

SUPER MUKAVA, Tampere

Boutique Minzi, Jyväskylä

Kopper, Fiskars

Finnish Design Shop, Online (http://www.finnishdesignshop.com/)

Aki Suolastudio, Rovaniemi

Lumi on 14 osa II tutustutaan Miranda Lingerien ja Dustyn mallistoihin.


Aiheet: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti