Umami muualla Facebook

Julkaistu 21. 8. 2010 Teksti Umami, kuvat Jesse Laitinen Ei kommentteja Michaela

Tukholman parasta antia – Stockholm Fashion Week S/S 2011

Tukholman kaduilla vilisee ihmisiä entistä enemmän ja muotiväkeä parveilee eri puolilla kaupunkia.  Jokaiseen näytökseen on tunkua ja jonottaamiseen on varauduttava. Vaikutusvaltaisimmat muotibloggarit kutsutaan etupenkeille istumaan ja muut jäävät nuolemaan näppejään. Musiikki ryhtyy soimaan, mallit kävelevät lavalle ja näytös voi alkaa. Tervetuloa seuraamaan omia suosikkejani Tukholman Fashion Weekiltä ja kevät/kesän 2011 muotia.

The Local Firm

The Local Firm ammentaa vaikutteita entisen itä-blokin maiden taiteesta, arkkitehtuurista ja muotoilusta. Kontrastit ovat TLF tavaramerkki ja merkki yhdistääkin vaatteita ja materiaaleja jotka ovat ristiriidassa toisiinsa. Mallistoista löytyy sekä naisille että  miehille suunnattuja vaatteita ja asusteita. Yritys on muun muassa suunnitellut oman malliston Weekdaylle.

Kevät/kesä 2o11 näytöksessä nähtiin harmaan ja mustan eri sävyt, leikkaukset ovat yksinkertaisia mutta yksityiskohdat kruunasivat malliston. Hauskana lisänä näytöksessä olivat muuten lähes meikitön olemus ja mustat piilolasit.

Kuvat: Jesse Laitinen

Carin Wester

Carin Wester on uransa aikana ehtinyt saada useita palkintoja mm. newcomer of the year by Elle – palkinnon 2004 sekä arvostetun Damernas Värld- lehden  ”Guldknappen” palkinnon vuonna 2009.  Suosion ymmärtää, kun seuraa S/S 2011 näytöstä, joka on samalla leikkisän kepeä kuin asennetta tihkuva.  Miesten mallistosta löytyvät liehuvat helmat ja asusteet kruunaavat asut kuten nuuskamuikkusen hattu ja höyhenet! Naisten mallisto on pelkistetty ja kaikessa yksinkertaisuudessaan upea.

Kuvat: Jesse Laitinen


Aiheet: , , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti