Umami muualla Facebook

Julkaistu 18. 12. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Appelsiini-punasipulisalaatti

Appelsiini on hyvä salaattiaines. Jos haluat jotain uutta joulupöytääsi, valmista appelsiini-punasipulisalaattia. Ohje on äärimmäisen helppo ja lopputulos todella herkullinen.







Appelsiini-punasipulisalaatti

2 annosta

1 pieni punasipuli
2 rkl rypsiöljyä
2 tl viinietikkaa
ripaus suolaa
2 appelsiinia
muutama saksanpähkinäpuolikas
muutama kaprismarja

Kuori ja hienonna punasipuli. Pane sipuli pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon öljy, viinietikka ja suola. Leikkaa appelsiineista kuoret terävällä veitsellä ja viipaloi appelsiinit. Asettele appelsiiniviipaleet tarjoiluastiaan, lisää pähkinät ja kaprismarjat sekä sipuliseos, jonka marinointiliemi toimii salaatin kastikkeena. Tarjoa liha- ja makkararuokien sekä paistetun kalan kanssa. Salaatti maistuu myös joulukinkun kanssa.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti