Umami muualla Facebook

Julkaistu 4. 3. 2019 Teksti Mervi Sandbacka, kuvat Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Avokado-mozzarellasalaatti pestolla

Keväinen avokado-mozzarellasalaatti on kruunattu tuorepestolla. Teet sen noin kymmenessä minuutissa kahdelle. Se on mainio lounassalaatti tai illallisruoka.









Avokado-mozzarellasalaatti pestolla

2 annosta

2 syöntikypsää avokadoa
2 (200/125) mozzarellapalloa
muutamia kirsikkatomaatteja
hyvää tummaa balsamiviinietikkaa
miedon makuista oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria myllystä
tuorepestoa, esim. Lidlin

Halkaise avokadot, poista siemenet ja viipaloi avokadot. Jaa viipaleet kahdelle lautaselle. Valuta mozzarellat ja revi ne salaateille. Lisää huuhdotut, halkaistut tomaatit. Lisää salaateille balsamiviinietikkaa, öljyä ja suolaa sekä mustapippuria myllystä. Lisää salaateille tuorepestoa haluamasi määrä. Tarjoa paahtoleivän tai tuoreen patongin tai ciabattan kanssa.

Lidlin valikoimissa on aivan ihanan makuinen tuorepesto, jota käytän paljon ruoanlaitossa. Se on hyvää salaateissa, uunilohen kuorrutuksena, silakkapihvien täytteenä, dipeissä, kananmunien kanssa, perunamuusissa jne. melkein missä tahansa.


Aiheet: , , , , , , ,

Kirjoita kommentti