Umami muualla Facebook

Julkaistu 25. 3. 2009 Teksti Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Center-Inn uudisti kolme ravintolaansa

Uudistettu König tekee komean paluun talousvaikuttajien kohtaamispaikkana. Joka keskiviikko talouselämän vaikuttajat kokoontuvat König-Klubiin keskustelemaan valtakuntamme tulevaisuudesta.

Voimakkaasti kasvava Center-Inn Oy on uudistanut kolme ravintolaa maaliskuun aikana – Königin, Raffaellon ja Kolme Seppää -ravintolan. Kolmeen kerrokseen laajentunut König palaa juurilleen entistä ehompana.

Vuoden alussa Center-Innin omistukseen siirtynyt La Société du Cochon avasi tällä viikolla ovensa uudella nimellä ja konseptilla. Kolme Seppää on ruokakulttuurien sulatusuuni, jossa nautitaan maailman mauista. Myös kestosuosikki Raffaello on saanut päivitystä ilmeeseensä.

Yli satavuotisen historiansa aikana König on käynyt läpi monia muutoksia, ja nyt ravintola palaa komeasti juurilleen. Kuten Mannerheim ja Gallen-Kallela aikoinaan, myös tämän päivän talouselämän vaikuttajat kokoontuvat keskiviikkoisin König-Klubille pohtimaan päivänpolttavia kysymyksiä. Viikoittain vaihtuvat vieraat tuovat uusia näkökulmia, ja isäntinä toimivat mm. Center-Innin toimitusjohtaja Matti Kyytsönen ja ravintoloitsija Henri Klimscheffskij. Klubi kokoontuu joka keskiviikko katutason König Barissa klo 17 alkaen. Pörssin sulkeutumista juhlitaan klo 18.30, jonka jälkeen on ohjelmassa alustus ajankohtaisesta teemasta. Ensimmäinen König-Klubi kokoontuu 25.3., jolloin vieraana ja keskustelun alustajana toimii Marjo Matikainen-Kallström.

– Klubi-illat ovat täysin avoimia ja kuka tahansa voi ohi kulkiessaan piipahtaa kuuntelemaan valtakuntamme ykkösvaikuttajien mietteitä. Mielenkiintoisten keskustelujen jälkeen on helppo siirtyä illalliselle kerrosta ylemmäksi, jossa König Restaurant tarjoilee nykyaikaisia versioita Königin herkkuruoista. Ravintolailtaa voi jatkaa pikkutunneille asti kellarikerroksen König Clubissa, vaikka karaoken parissa, kertoo ravintoloitsija Henri Klimscheffskij.

Uudistuneen Königin lisäksi Center-Inn avasi maaliskuussa ovet upouuteen Kolme Seppää -ravintolaan. Entisen La Société du Cochonin tiloissa avattu Kolme Seppää takoo makuja maailmalta keskellä kaupungin vilinää. Kolme Seppää on kohtaamispaikka, jossa tavataan töiden jälkeen, nautitaan pitkistä illallisista tai poiketaan ostosten lomassa lounaalle. Kesäisin nautitaan kylmistä juomista kaupungin kuumimmilla terassipaikoilla Kalevankadulla.

– Halusimme keskeiselle liikepaikalle kohtuuhintaisen ravintolan, jonne voi poiketa pikaiselle lounaalle tai viettää iltaa nautiskellen hyvästä ruoasta, Henri Klimscheffskij kertoo.

Myös kestosuosikki Raffaello on saanut päivitystä ilmeeseensä, tutusta tunnelmasta tinkimättä.

Center-Inn Oy on vuonna 1983 perustettu ravintolaryhmä, jonka omistavat Henri Klimscheffskij, Matti Himberg ja Toni Pokela. Yrityksen liikevaihto oli viime tilikaudella noin 16 milj. euroa ja yritys työllistää noin 250 henkilöä. Center-Inn-ravintoloihin kuuluvat Friday, Gaselli, Kolme Seppää, König, La Famiglia, La Famigilia Flamingo, Omenapuu, Raffaello, Sir Eino, Sir Eino Flamingo ja Sport Bar Sisu. Lisätietoja: www.rafla.fi.


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti