Umami muualla Facebook

Julkaistu 8. 1. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Juures-makkarapyttipannu

Maukas pyttipannu tehdään juureksista ja mausteisesta makkarasta, eikä valmistukseen mene aikaa kuin noin vartti. Jos haluat pyttiksestäsi kasvisversion, käytä makkaran tilalla vaikka valmiita Härkis-pyöryköitä.








Juures-makkarapyttipannu

2 annosta

1 sipuli
1 pkt pieniä, mausteisia bratwursteja,
esim. Nürnberger Rostbratwursteja, Lidl
1 rkl rypsiöljyä
1 ps (300 g) keittojuureksia
1 dl pakasteherneitä
1 punainen paprika
suolaa
mustapippuria myllystä
ruohosipulia hienonnettuna

Tarjoiluun

kermaviiliä tai paksua, maustamatonta jogurttia

Hienonna sipuli ja paloittele makkarat. Kuumenna pannulla öljyä ja lisää pannulle sipulisilppu ja makkarapalat. Paista noin viisi minuuttia välillä sekoitellen, että raakamakkara kypsyy.  Lisää jäiset juurekset sekä herneet ja sekoita. Anna kuumeta kannen alla noin 10 minuuttia, lisää kuutioitu paprika ja mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan. Viimeistele ruohosipulilla. Tarjoa pyttipannun kanssa kermaviiliä tai jogurttia.


Aiheet: , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti