Umami muualla Facebook

Julkaistu 30. 6. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka, kuvat Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Kasvisvartaat grillissä

Kasvivartaat ovat helppotekoiset ja voit valita niihin itsellesi mieluisat ainekset. tarjoa ne joko sellaisenaan hyvän leivän kanssa tai makkara-, liha- tai kalaruoan lisäkkeenä.









Kasvisvartaat

2 kpl/annos

1 kesäkurpitsa
suolaa
3 punasipulia
3 keltasipulia
3 paprikaa
12 punaista kirsikkatomaattia
12 keltaista kirsikkatomaattia
BBQ-grillausöljyä, esim. Santa Maria

Viipaloi kesäkurpitsa paksuhkosti ja ripottele viipaleille suolaa. Anna viipaleiden ”itkeä” noin 20 minuuttia. Pyyhi viipaleet talouspaperilla. Leikkaa sipulit pieniksi lohkoiksi ja perkaa sekä paloittele paprikat. Tikuta ainekset liotettuihin bambutikkuihin. Grillaa kypsiksi. Valele vartaita grillausöljyllä.


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti