Umami muualla Facebook

Julkaistu 16. 4. 2018 Teksti Mervi Sandbacka, kuvat Le Creuset Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Kesä tulee – kokkaillaan ulkona

Nyt voimme jo alkaa haaveilla kesästä ja mökillä olosta. Meidän perhe tekee mökillä melkein joka päivä ruokaa ulkona, vain kovalla sateella ja ukonilmalla siirrytään sisälle. Mökin ruoanlaittoastioihin kuten pataan, pannuihin ja muihin välineisiin kannattaa satsata. Tärkeintä silloin on, että ne ovat niin laadukkaita, että kestävät kulutusta ja aikaa. Se on myös kestävän kehityksen mukaista. Nautitaan kesäkokkailuista hyvillä välineillä!

Kannellisessa emaloidussa valurautapadassa keität ja hauduttelet rantakalaa, vaikkapa ongella tai katiskasta saatuja ahvenia, jolloin mahdollisesti perkauksesta jääneet pienet ruodotkaan eivät tunnu suussa. Parilapannulla saat hienot, herkulliset rusketusraidat pihveihin ja kunnon paistinpannulla paistat esimeksiksi letut, munakkaat, kalat ja sienet ja aamiaiselle munat ja pekonit.
Le Creuset´lta kerrotaan

Olemme koonneet inspiraatioita illalliseen, joka nautitaan avoimen taivaan alla. Ota mukaan nuotiopata tai grilli ja valmista ruoka ulkotulella.

Pyydystä itse rapuja ja kypsennä ne avotulella. Tee ulkoilmassa viehättävä kattaus kesäisissä väreissä.

Jälkiruoan voit tuoda mukanasi kotoa ja koristella sen esimerkiksi veden äärellä kasvavilla ruusunmarjan kukan terälehdillä.

Valikoituja tuotteita grillaukseen veden äärellä

UUTUUS: Valurautainen grillilevy

pituus 30 cm / leveys 27 cm, 2 väriä, ohjehinta alkaen: 141 €

Kulmikas parilapannu

26 cm, 10 väriä, ohjehinta alkaen: 157 €

Paistinpannu valurautakahvalla

3 väriä, 4 kokoa, ohjehinta alkaen: 113 €

Pyöreä valurautapata

12 väriä, 8 kokoa, ohjehinta alkaen: 181 €

Le Creuset Vuodesta 1925 lähtien sukupolvi toisensa jälkeen on inspiroitunut Le Creuset’n uniikeista keittiötarvikkeista, jotka edustavat laatua ja klassista muotoilua. Ikoniset valurautatuotteemme valmistetaan nykyisinkin samalla valimolla Ranskassa, samoja käsityövaltaisia valmistusmentelmiä vaalien. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen, joten Le Creuset on vuosien varrella kasvanut emaloitujen valurautapatojen -ja pannujen valmistajasta monipuoliseksi keittiötarvikkeiden valmistajaksi.
Copyright © 2018 Le Creuset Scandinavia, All rights reserved.

Le Creuset’n lippulaivamyymälä Helsingissä sijaitsee Kampissa.

Le Creuset Suomi Facebooksivu.


Aiheet: , , , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti