Umami muualla Facebook

Julkaistu 12. 3. 2009 Teksti Mervi Hannele Sandbacka 4 kommenttia Ruoka ja juoma

Kevään jäätelöuutuuksia

Ihan pian eli huhtikuun alussa kauppojen jäätelöaltaat täyttyvät kevään jäätelöuutuuksilla. Ne ovat toinen toistaan houkuttelevampia. Tätä kirjoittaessa vesi jo herahtaa kielelle. On niitä jokaista vuorollaan maistettava! Nyt esittelyssä Ingmanin uutuudet.

Ingmanin uutuuksissa on monia hyviä, tuttuja jäätelöitä, joihin tulee uusia makuja.  Ja Jättis juhlii 30-vuotista taivaltaan suurempana kuin koskaan.  Kauppojen keksihyllyistä tutut Fanipala ja Domino mansikka löytyvät nyt myös jäätelöaltaasta. Totally-sarja saa tuttujen makujensa rinnalle kaksi uutuusmakua. Jäätelöaltaiden piristävin uutuus on ED energiajuomajää. Lisäksi Kingis-sarjaan saadaan uusi makuelämys. Mikä on sinun suosikkisi?

Jättis Vanhanajan vanilja ja Vanhanajan mansikka

Suomen ensimmäinen jättituutti Jättis on maistunut suomalaisille jo 30 vuotta. Juhlan kunniaksi Ingman tuo markkinoille huikean ison, kolmen desilitran Jättiksen keväällä 2009. Makuina ovat Vanhanajan vanilja kuningatarmarmeladin kera ja Vanhanajan mansikka täytteenään mansikanpaloja ja -hilloa. Juhla-Jättiksissä pakkauksen muovikelmu vaihtuu kätevään muovikupuun. Kääreissä on Jättiksen 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi juhlalogo.

Fanipala Ice Cream

plus_fasupala

Fanipalassa yhdistyvät rapea vohveli, herkullinen täyte ja täyteläinen suklaa. Herkullista Fanipalaa on saatavilla nyt myös pallotuuttina Ingmanin tuodessa sen jäätelöaltaisiin. Fanipala Ice Cream koostuu suklaatoffeen ja vaniljanmakuisesta kermajäätelöstä, aidosta suklaakuorrutteesta, keksirouheesta sekä suklaanmakuisella kuorrutteella vuoratusta vohvelista. Tuutin pinnalla on rouheista suklaakuorrutetta ja sisällä suklaakuorrutettuja crispejä. Aito Fanipalan maku!

Totally Orange ja Totally Hazel

Ingmanin Totally-menestyssarjaan saadaan keväällä 2009 kaksi uutta makua: Totally Orange sekä Totally Hazel. Hedelmäisen maukkaassa Totally Orange -puikossa raikas oranssi väri toistuu appelsiininmakuisessa kermajäätelössä, appelsiinikastikkeessa, uudenlaisessa, hilloa sisältävässä appelsiinikuorrutteessa sekä oranssinvärisessä pakkauksessa. Hazel-puikon pähkinänruskea pakkaus kätkee sisäänsä täyteläistä pähkinäkermajäätelöä, suklaan- ja mantelinmakuista pähkinätäytettä sekä kaksi suussa sulavaa pähkinäkuorrutetta.

ED energiajuomajää

Uusi ED energiajuomajää on piristävä elämys. Sen kofeiinipitoisuus vastaa yhtä annosta ED energiajuomaa (250 ml) eli yhtä kahvikupillista. ED energiajuomajää sisältää samoja aineita kuin ED energiajuomakin: kofeiinia, tauriinia, guaranaa ja viittä eri B-vitamiinia. Ed energiajuomajään avulla saat virtaa kesän aktiviteetteihin. Stay focusED!

Kingis Xtra vadelmalakritsi

Kingis-tuoteperhe kasvaa keväällä 2009, uutuutena jännittävänmakuinen Kingis Xtra vadelmalakritsi. Vadelmanmakuisen kermajäätelön seassa on kirpeää hilloa ja puikon ytimenä on makea lakritsisydän. Tämä kaikki on kiedottu raikkaanpunaiseen vadelma-lakritsikuorrutteeseen.

Domino Ice Cream mansikka

Suomen kansalliskeksi valtasi jäätelöaltaat keväällä 2006. Domino Ice Cream toistaa Domino-keksin teemaa: jäätelössä on tuttu, muhkean pyöreä muoto, kaakaonmakuinen pintakuvioitu keksi ja suussa sulava jäätelötäyte. Domino-mansikkakeksit tulivat markkinoille syksyllä 2008 ja saavuttivat suuren menestyksen. Domino Ice Creamin vahva suosikkimaku vanilja saakin keväällä 2009 rinnalleen uuden maun, mansikan, joka sisältää aitoja mansikanpaloja.

Ingman Sentimento Stracciatella

Italialaistyyppisen, Suomessa valmistetun Sentimento-jäätelön erikoisuutena on ihanan pehmeä rakenne. Hienostunut ja aromikas Sentimento-jäätelö on pakattu ylelliseen 0,95 l:n rasiaan. Maukkaana uutuusmakuna keväällä 2009 on Stracciatella: pehmeänmakuista kermajäätelöä ja herkullista suklaanmakuista rouhetta.

Ingman Creamy lakkatuutti

Näyttävät ja spiraalinmuotoisin hillo- ja kastikeraidoin koristellut Ingmanin Herkku-tuutit siirtyvät Creamy-brändin alle. Keväällä 2009 Creamy-tuoteperheeseen saadaan ylellinen uutuusmaku lakka. Tuutissa on vähälaktoosista lakka- ja vaniljakermajäätelöä sekä lakkakastiketta. Kaikki Creamy-sarjan viisi tuuttia ovat Into-vähälaktoosisia. Muina makuvaihtoehtoina ovat kuningatar, päärynä, piparminttu ja vanilja.

TofuLine Gold mustikkatuutti

TofuLine Gold -jäätelöt soveltuvat monille herkuttelijoille. Uutuustuote TofuLine Gold mustikkatuutti sisältää pehmeänmakuista mustikkajäätelöä, mustikkahilloa sekä luontaisesti gluteenittoman, rapean maissivohvelin. Tuutti on maidoton, laktoositon, kolesteroliton, 100 % kasviperäinen sekä luontaisesti gluteeniton.

Ingman lakritsituutti

Ingman lakritsituutti palaa valikoimaan kuluttajien pyynnöstä keväällä 2009. Lakritsituutissa on vaniljakermajäätelöä ja lakritsikastiketta. Koko komeuden kruunaa lakritsiströsselit. Tuuttisarja eri makuineen kiedotaan uusiin, kiiltäväpintaisiin pakkauksiin.


Aiheet: ,

4 kommenttia

 1. jippii - olebn

  jippii – olebn jäätelöfani. Uutuudet kuulostavat herkullisilta……maltan tuskin odottaa!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  norsu

  15. 3. 2009 15.15

 2. Nam.. Olen kuullut

  Nam.. Olen kuullut jo tuosta ed jätskistä nami nami aijon ostaa kunhan tuo kesä tulee.. .:D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Atomi

  22. 4. 2009 14.16

 3. Tofuline mustikkatuutti kokeiltu,

  Tofuline mustikkatuutti kokeiltu, tosi hyvänmakuinen oli!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anomi

  4. 5. 2009 21.00

 4. Hienoa että IGAMAN

  Hienoa että IGAMAN on tehny gluteenittoman, maidottoman ym jäätölön. KIITOS että meidän 1.5v pikkumies saa tänä kesänä syödä JÄTSKII=)
  Mietitiin että on se väärin että muut syö jäätelöä kesä lämmössä ja toinen saa vaan jotain ”mehua tai muuta”. MUTTA NYT ON TÄMÄKIN RATKAISTU, K I I T O S.
  Joko näitä saa jäätölöaltaista?
  Esim Prisma/Cm?

  TofuLine Gold mustikkatuutti+ Toffee
  HYVÄÄ KESÄÄ!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Bitkis

  12. 5. 2009 12.58

Kirjoita kommentti