Umami muualla Facebook

Julkaistu 7. 6. 2019 Teksti Mervi Sandbacka, kuvat Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Makkarapyttipannu herneillä ja paprikalla

Tämä ruoka on helppo ja edullinen. Voit keittää perunat sitä varten tai käyttää edelliseltä aterialta jääneitä perunoita. Bratwursti-makkarat ovat maukkaita ja sopivat hyvin pyttipannuihin.









Makkarapyttipannu herneillä ja paprikalla

4 annosta

noin 800 g uusia perunoita keitettynä
1 keskikokoinen sipuli
rypsiöljyä
mineraalisuolaa
mustapippuria myllystä
1 pkt pieniä bratwursteja (Lidl Nurnberger Rost)
1 punainen paprika
noin 2 dl pieniä pakasteherneitä
nippu ruohosipulia ja basilikanlehtiä (tai lipstikkaa)

Tarjoiluun

puolukkahilloa ja sinappista kurkkusalaattia

Kuori ja paloittele perunat ja sipuli. Paista peruna-sipuliseos pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Paloittele makkarat ja ruskista ne eri pannulla. Lisää makkarapannulle kuutioitu paprika ja herneet. Anna niiden kuumentua makkaroiden joukossa, mausta suolalla. Hienonna ruohosipuli ja basilikanlehdet. Jaa perunat ja makkarasekoitus lautasille ja lisää annoksille ruohosipulia ja basilikaa. Tarjoa heti esim. näkkileivän kanssa. Lisäkkeinä maistuvat puolukkahillo ja kurkkusalaatti.


Aiheet: , , , , , ,

Kirjoita kommentti