Umami muualla Facebook

Julkaistu 11. 7. 2018 Teksti Mervi Melasniemi, kuvat Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Melonisalaatti fetalla, mansikoilla ja mintulla

Raikas, makea meloni on hyvä salaattiaines. Mansikat tuovat melonisalaattiin mukavaa happamuutta ja Feta-juusto suolaisuutta. Tuore minttu viimeistelee makuelämyksen. Tarjoa salaatti grillatun lihan tai broilerin tai minkä tahansa muun ruoan kanssa.

Melonisalaatti fetalla, mansikoilla ja mintulla

1 meloni, esim. Piel de Sapo, hunajameloni tai vesimeloni
mansikoita
Feta-juustoa
tuoretta minttua

Halkaise meloni, poista siemenet, irrota veitsellä hedelmäliha ja paloittele se. Huuhdo, valuta ja halkaise mansikat, paloittele Feta. Levitä ainekset salaattivadille ja viimeistele salaatti mintunlehdillä. Tarjoa esimerkiksi grilllatun lihan tai broilerin tai muiden ruokien kanssa.


Aiheet: , , , , , ,

Kirjoita kommentti