Umami muualla Facebook

Julkaistu 27. 2. 2019 Teksti Mervi Sandbacka, kuvat Readme.fi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Perheen ruokavuosi – helppoja ruokia naperoille ja nautiskelijoille

Anja Mahrenholz, Anni Lehti, Minna Vauhkonen ovat tehneet nyt helmikuussa julkaistun keittokirjan Perheen ruokavuosi – Helppoja reseptejä naperoille ja nautiskelijoille. Kirja on visuaalisesti kaunis, kuvaajina ovat olleet Anja Mahrenholz ja Minna Vauhkonen ja graafinen suunnittelu on Satu Kontisen. Ruokaohjeet näyttävät houkuttelevilta.

Ruokavuosi jakautuu tietenkin neljään vuodenaikaan, keväästä talveen ja resepteissä se näkyy sekonkien mukaisessa ainesten käytössä. Kirjan alussa viitataan monipuoliseen ruokavalioon, kerrotaan onnellisista ruokahetkistä sekä annetaan hyviä neuvoja liittyen lasten ruokailuun ja ostosten tekoon sekä ruoanlaiton helpottamiseen.

On hienoa, että lapsia totutetaan jo pieninä syömään kasviksia ja marjoja, joita kirjan resepteissä oli käytetty runsaasti. Kirjan ohjeissa oli muun muassa nokkosta, voikukanlehtiä, ohraa, papuja, kikherneitä, parsaa, parsakaalia, tempeä, kauraa, kvinoaa, sieniä, spelttiä ja kalaa. Reseptit tuntuivat hyviltä sekä helpoilta ja raaka-aineet edullisilta. Tästä keittokirjasta lapsiperhe hyötyy monessa mielessä.

Kirjan tiedot

Anja Mahrenholz, Anni Lehti, Minna Vauhkonen
Perheen ruokavuosi – Helppoja reseptejä naperoille ja nautiskelijoille
Kustantaja Readme.fi, 2/2019
Sivuja 253
Hinta 35,00 €
ISBN 9789523217645
Sidosasu Kovakantinen
Paino 1080 g
Mitat 258 × 207 × 27 mm


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti