Umami muualla Facebook

Julkaistu 16. 4. 2009 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Yksi kommentti Ruoka ja juoma

Raikas Frezza Chokomint kesän viilein juoma

Mielestäni yksi parhaimmista virkistysjuomista on kesällä jääkylmä espressopohjainen maitokahvijuoma.

Pauligin aitoon espressopohjaan valmistettu Frezza-tuoteperhe lisääntyy pian raikkaalla, suklaan ja mintun makuisella Frezza Chokomint -maitokahvijuomalla, jota aion nauttia korkeasta lattemukista jäiden kanssa virkistysjuomana. Omalta osaltani toivoisin makeuttamattomia versioita, koska en käytä kahvijuomissa sokeria lainkaan.

”Suklaan ja mintun makuinen maitokahvijuoma on sekä virkistävä että valloittava: takuuvarma kesähitti. Herkullinen Frezza Chokomint sopii nautittavaksi sellaisenaan tai raikkaiden kesäleivonnaisten kera”, Brand Manager Robin Hallberg Pauligilta kertoo.

Frezza Chokomint täydentää Frezza-tuoteperhettä, johon kuuluvat entuudestaan suklainen Frezza Mocca ja miedosti vaniljainen Frezza Vanilla. Frezza Chokomint on myynnissä 1.5.2009 alkaen kaikissa hyvin varustetuissa vähittäiskaupoissa, kahviloissa, ravintoloissa, kioskeissa ja liikenneasemilla.

Virkistävä Frezza-maitokahvijuoma on helppo ja nopea nautinto. Kaikki Frezza-maitokahvijuomat ovat vähälaktoosisia ja ne on pakattu kierrätettävään 2 dl:n lasipulloon, jossa on suljettava kierrekorkki. Ne säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä ja ovat parhaimmillaan jääkaappikylmänä.


Aiheet: , , , ,

Yksi kommentti

 1. Minusta minttusuklaisuus ei

  Minusta minttusuklaisuus ei ollut järin paljon läsnä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jams

  17. 4. 2009 8.23

Kirjoita kommentti