Umami muualla Facebook

Julkaistu 11. 6. 2019 Teksti Mervi Sandbacka, kuvat Mervi Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Tacoja tiistaina

Taco-ateria on helppo ja nopea valmistaa. Jauheliha-tacot maistuvat koko perheelle. Jos haluat kasvisversion, käytä jauhelihan asemesta härkistä. Tacot voit korvata vaikka mini vehnätortilloilla, jos pidät niistä enemmän. Ateria ei tullut kalliiksi, kun ostin ainekset Lidlistä.








Tacot jauhelihatäytteellä

4 annosta

800 g naudanjauhelihaa
1 rkl rypsiöljyä
2 pss taco-mausteseosta (Santa Maria)
2 dl vettä
1 jäävuorisalaattikerä
minitomaatteja
pala kurkkua
1 pieni sipuli
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk kermaviiliä
nippu ruohosipulia
1 prk taco-kastiketta mietoa tai tulista (Santa Maria)
2 pkt tacoja, esim. Mini Taco Tubs (Santa Maria)

Ruskista jauheliha pannulla, lisää tacomauste ja vesi, sekoita ja anna kiehua noin 5 minuuttia.Pese, kuivaa ja paloittele salaatti ja pane se kulhoon. Huuhdo tomaatit ja kurkku ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Hienonna sipuli, yhdistä ainekset, lisää tilkka rypsiöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla, siirrä tarjoilukulhoon. Mausta myös kermaviili suolalla ja pippurilla sekä hienonnetulla ruohosipulilla. Kaada taco-kastike pieneen kulhoon ja laita tacot tarjolle. Ja sitten herkuttelemaan.


Aiheet: , , , , , ,

Kirjoita kommentti