Umami muualla Facebook

Julkaistu 18. 6. 2019 Teksti Mervi Hannele Sandbacka, kuvat Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Tomaatti-mozzarellasalaatti pestolla

Tämä näyttävä ja maistuva salaatti on todella nopea tehdä. Valmista sitä helteisenä päivänä joko lounaaksi tai iltapaksi. Myös vieraasi ihastuvat varmasti tähän salaattiin.

Tomaatti-mozzarellasalaatti pestolla

1 ruukku romaine-salaattia
1 rasia pieniä punaisia terttutomaatteja
1 rasia pieniä keltaisia terttutomaatteja
2 rasiaa pieniä mozzarellapalloja
nippu ruohosipulia
1 rasia tuorepestoa (Lidl)

Pese salaatti salaattilingossa, valuta ja linkoa vesi pois. Leikkaa tai revi salaatti ja levitä salaattivadille. Huuhdo tomaatit, halkaise ne ja lisää salaatille. Valuta mozzarellapallot ja lisää salaattiin. Hienonna runsaasti ruohosipulia ja ripottele salaatille. Lusikoi salaatin mausteeksi tuorepestoa.

Pssst! Mozzarellan voit korvata Feta-juustolla jos haluat. Osta silloin mieluiten pala-Fetaa ja kuutioi se. Jos käytät Fetaa, peitä salaatti kelmulla ennen tajoilua, että Feta ehtii pehmentyä herkulliseksi. Valmista Feta-salaatille vinaigrette-kastiketta.


Aiheet: , , , , , , ,

Kirjoita kommentti