Umami muualla Facebook

Julkaistu 3. 3. 2020 Teksti Mervi Hannele Sandbacka Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Tortelliini-voipapukeitto

Tämä supernopea keitto valmistuu muutamassa minuutissa ja on myös superhyvää. Kaikki ainekset löytyivät Lidlistä, joten keitto on myös superedullinen.









Tortelliini-voipapukeitto

4 annosta

3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
rypsiöljyä
noin 5 dl vettä
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa (Italiamo/Lidl)
2 kasvisliemikuutiota
loraus soijakastiketta
2 viherkaalinlehteä
1 tetra (380/230 g) voipapuja (Butter Bean/Freshona/Lidl)
1 ps (250 g) pinaatti-ricottatortelliineja (Italiamo/Lidl)
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
Grana Padano -juustoa vastaraastettuna

Hienonna valkosipulinkynnet ja sipuli ja paista ne öljytilkassa paistokasarissa pehmeiksi. Lisää vesi ja tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja pieni loraus soijakastiketta. Huuhdo hyvin viherkaali, poista lehtiruoti, hienonna lehdet ja lisää liemeen. Valuta ja huuhdo pavut ja lisää keittoon. Lisää tortelliinit ja anna kiehua noin 3 minuuttia, kunnes tortelliinit ovat paisuneet ja kypsät. Lisää hunaja.Tarkista maku. Annostele keitto lautasille ja lisää päälle raastettua juustoa.


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti