Umami muualla Facebook

Julkaistu 7. 10. 2019 Teksti Tiedotteet, kuvat Umami.fi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

3 Kaverin jouluinen piparkakkujäätelö

3 Kaverin on tuonut kauppoihin lokakuun alussa rajoitetun erän laktoositonta Piparkakkujäätelöä. Jouluinen maku on myynnissä vain rajoitetun ajan.

Piparkakkujäätelö sisältää piparkakunmakuista jäätelöä, sekä 3 Kaverin itse kehittelemää piparkakkutaikinakastiketta. Kastikkeesta tehtiin gluteeniton, jotta jäätelö sopii mahdollisimman monelle. Uusi maku täyttää piparinmentävän aukon joulufanien sydämessä, varsinkin, kun suomalaista piparkakkujäätelöä kaupoista ei vielä löydy.

– Uskomme, että Piparkakulla on eniten kysyntää joulun alla, joten siksi makua saa vain rajoitetun ajan talvella, kertoo jäätelömakujen kehityksestä vastaava Sauli Saarnisto.

Kysynnästä saatiin ensimakua viime vuonna, kun kokeiluerä aiheutti jäätelöfanien villiintymisen sosiaalisessa mediassa.

– Teimme viime jouluna pienen satsin Piparkakkujäätelöä, joka osoittautui huiman suosituksi. Yli 3000 ihmistä ilmoittautua vapaaehtoisiksi koemaistajiksi, kertoo Heikki Huotari, yksi perustajista.

Vuosien varrella Kavereiden taskuun on kertynyt monia jäätelöreseptejä, joista erikoisimmat ovat selkeästi sesonkimakuja, kuten vaikkapa mämmijäätelö.

– Piparkakkujäätelö on ensimmäinen Limited Edition -jäätelömme. Rajoitetun erän tekeminen mahdollistaa vaikkapa sellaisten raaka-aineiden käyttämisen, jota ei ole tarjolla ympäri vuoden, pohtii Sauli.

Piparkakkujäätelöä on myynnissä lokakuusta alkaen rajoitetun ajan kaupoissa Suomessa ja Ruotsissa.


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti