Umami muualla Facebook

Julkaistu 29. 3. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Dolce Gusto

NESCAFÉ Dolce Gusto -kahvikonemallisto täydentyy keväällä sisustusvärien klassikolla, korkeakiiltoisella valkoisella. Tyylikkäästi muotoiltu kahvikone on täydellinen lahja hääparille, ylioppilaille, syntymäpäiväsankareille ja kaikille, jotka haluavat juoda kahveja kotona yhtä monipuolisesti kuin kahvilassa.

NESCAFÉ Dolce Gusto -kahvikonsepti lanseerattiin Pohjoismaissa alkusyksystä 2010 ja siitä tuli välittömästi keittiöiden suosikkilaite. Kapselikahvikoneet ovat olleet menestys Suomen markkinoilla ja Dolce Gusto -koneiden myynti on ylittänyt odotukset.

– NESCAFÉ Dolce Gustosta on tullut modernien kotien design-esine. Uutuusväri, korkeakiiltoinen valkoinen, on tuotu tyylikkäästi muotoiltuihin Circolo- ja Piccolo-malleihin. Uskallan arvata, että koneista tulee suosittu lahja kevään ja kesän juhliin, sanoo NESCAFÉn tuoteryhmäpäällikkö Olli Liedes.

NESCAFÉ Dolce Gusto on sekä näyttävä sisustuselementti että toimiva ja helppokäyttöinen kahvikone. Kahvikonseptin patentoitu design ja tekniikka on voittanut myös innovaatiopalkintoja, kuten saksalaisen IF Design -tunnustuksen. Yhdellä laitteella voi valmistaa kaikenlaisia kahveja, myös erikoiskahveja. Nyt Circolo- ja Piccolo-malleihin tulee uusi väri, korkeakiiltoinen valkoinen, joka on klassinen, kaikkiin keittiöihin sopiva sisustusväri.

NESCAFÉ Dolce Gustosta on saatavilla neljä eri mallia. Kahvikoneiden värivaihtoehdot ovat korkeakiiltoiset pianonmusta, kirkkaanpunainen, kirsikanpunainen ja uutuusväri valkoinen sekä mattainen grafiitinharmaa. Kapselivalikoimassa on 20 eri juomaa.

Valkoiset NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo- ja Piccolo-koneet ovat saatavilla tavarataloista, kodinkoneliikkeistä ja verkkokaupasta www.dolce-gusto.fi toukokuusta 2011 alkaen. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.
Suositushinnat: Piccolo 119 euroa, Circolo 199 euroa. Kapseleita myydään myös hyvinvarustelluissa päivittäistavarakaupoissa.

Tiedotteen välitti Cisionwire.


Aiheet: , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti