Umami muualla Facebook

Julkaistu 25. 3. 2020 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Fazerin makeisuutuudet tuovat iloa kesään

Fazerin kesän makeisuutuudet tuovat ilon hetkiä suomalaisille. Remix luo karnevaalihenkeä kesäpussissa ja ilahduttaa suklaanystäviä yhdessä Kismetin kanssa. Karl Fazer Vadelma-Lakritsi on varma hitti, kirpeät Tutti Frutti -uutuudet puolestaan sopivat myös vegaaneille ja Dumle villiintyy kesän ajaksi mansikasta. Kesäuutuudet tulevat kauppoihin toukokuun alussa ja ennakkomyynti Fazer Store -verkkokaupassa alkaa maaliskuun lopussa.

Suomalaisista 89 % pitää itseään kesäihmisenä, ja 88 % nauttii yhteisestä ajasta syömällä yhdessä.* Herkuttelulla tartutaan kesähetkeen, ja 83 % suomalaisista kokee olevansa kesällä spontaanimpi kuin talvella.* Suomen suvi innostaa kokeilemaan uusia asioita ja uusia makuja. Karkit kuuluvat kesäfiilikseen kepeällä, hassuttelevalla luonteellaan. Löydä kesä ja nautinto Fazerin makeisuutuuksista!

*Pentagon Insight, Kesätutkimus 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Kismet Remix ei taatusti jää huomaamatta!

Kismet Remix 55 g on kutkuttava makuyhdistelmä iloisen värikkäässä pakkauksessa. Rapea Kismet-vohveli kätkee sisäänsä sekä kerroksen ​raikasta hedelmätäytettä että kerroksen suussasulavaa salmiakkitäytettä. Makunautinnon kruunaa ​herkullinen maitosuklaakuorrutus.​ Kaupoissa toukokuussa.

Vadelmalaku – mikä ihana maku!

Uusi herkullinen Karl Fazer Vadelma-Lakritsi 200 g suklaalevy​ yhdistää rakastetun Sinisen maitosuklaan ja valloittavan vadelma-lakritsisekoituksen.​ Ehkä olet jo päässyt maistamaan tätä herkkua reissatessasi? Kyseinen makuvariantti on ollut Karl Fazer -sarjan suosikki ilmestyttyään laivojen ja lentokenttien valikoimaan tammikuussa 2020. Suomen myymälöistä se löytyy toukokuusta alkaen.

Jim on Bites-pussisarjan uusi sankari

Suosikkipatukka Jim valloittaa nyt uudessa muodossa: Jim Bites 94 g on suklaapussien hedelmäinen vaihtoehto. Herkulliset palat kätkevät sisäänsä ihanan hedelmäistä vaahtotäytettä kuorrutettuna aidolla tummalla Fazer-suklaalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumle kesäfiiliksissä: Dumle Smooth Strawberry 220 g ​

Dumle on iloinen klassikko, joka ei aikuistu koskaan. Nyt se on villiintynyt kesästä! Herkullinen ja kesäinen mansikka maustaa tutun maitosuklaakuorrutteisen Dumle-toffeen.​ Tämä sesonkimaku on myynnissä rajoitetun ajan.

 

Piristä päivääsi Tutti Frutti -uutuuksilla!

Tutti Frutti Exotic Fruits 325 g on eksoottinen sekoitus hedelmän ja kirpeän makuisia karkkeja. ​Tämä sekoitus sisältää neljää sokeroitua hedelmäkarkkia ja neljää kirpeää vaahtokarkkia. ​Makuina mm. lime, granaattiomena ja kookos.

Raikkaan kirpeä Tutti Frutti Chewy Fruits Sour 150 g kihelmöi makunystyröitä. ​Pussi sisältää herkullisia kirpeitä vaahtokarkkeja tutuissa Tutti Frutti -mauissa: ananas, Tutti Frutti, passion ja päärynä.​

Tutti Frutti -makeiset soveltuvat vegaaneille, ja ne on valmistettu luontaisista mauista ja väreistä. ​Molemmat uutuudet ovat kaupoissa toukokuussa.

Kesäistä karnevaalitunnelmaa tarjoaa Remix Summer Carneval!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remix, tuo karkkihyllyjen kuningas, ​löytyy nyt myös kesäpussina.

Remix Summer Carnival 500 g -pussista löytyvät herkulliset maut ovat mansikka-omena, mansikka-toffee, kiivi, kirsikka, Jaffa, cola, ananas, mango, lakritsi ja suklaa​. Saatavana rajoitetun ajan kesä-elokuussa!

Supersuosittu Marianne-nimikampanja saa jatkoa – mukana nyt myös miesten nimiä!

Vuoden 2019 hyvän tuulen kampanjassa on nyt mukana 15 viime vuodelta tuttua nimeä ja 36 uutta nimeä: miesten ja naisten ​Top 10 -etunimet sekä valikoima kesän nimipäiväsankareita. Kampanjapussit kaupoissa kesän ajan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fazer Lakritsi 100% Kaura ­– maukas peruslakritsi aikuiseen makuun myös pussissa

Viime syksyn lakritsiuutuus, Fazer Lakritsi 100 % Kaura, on nyt saatavilla myös pussissa. Kaikki tuotteessa käytetty jauho on kotimaista kauraa Fazerin Lahden myllyltä. Herkullisen luonnollinen resepti ilman väriaineita sopii myös vegaaneille.

Fazer-konserni

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, joilla kehitetään tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Fazer keskittyy kuluttajatuotteisiin ja suoraan kuluttajaliiketoimintaan uudistuen moderniksi vastuulliseksi ruokayhtiöksi, jolla on yhteinen suunta. Fazerilla on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 9 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

 


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti