Umami muualla Facebook

Julkaistu 22. 3. 2012 Teksti Tiedotteet, kuvat Ingman Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Ingmanin jäätelökevät

Monen suomalaisen jäätelönystävän unelma toteutuu tänä kesänä, kun Ingman yhdistää jäätelöpuikkouutuudessaan kermajäätelön ja lakritsin. Uutuuden takana on yhteistyö erityisesti lakritsintekotaidoistaan tunnetun Pandan kanssa. Panda Lakupala -lakritsilta muotonsa ja makunsa saanut Panda Aito Lakupala Jäätelöpuikko taltuttaa lakritsinhimon ja jäätelönnälän samalla kertaa.

Panda on valmistanut lakritsia Vaajakoskella jo vuodesta 1927 lähtien. Pandan lakritsin herkullisen maun salaisuus on aidosta lakritsijuuresta valmistetussa lakritsiuutteessa sekä ainutlaatuisessa valmistusmenetelmässä. Panda on markkinajohtaja lakritsissa ja Suomen tunnetuin lakritsivalmistaja (Taloustutkimus 4/2011).

Ingman puolestaan tuntee niin suomalaisen kuluttajan makumieltymykset kuin toiveetkin erityisesti jäätelömaailmassa. Ingman ja Panda löivätkin tuotekehityksessä viisaat päänsä yhteen ja molempien taidot yhdistämällä saatiin aikaan reilusti lakritsilta maistuva jäätelöpuikko. Hauskasti lakritsipalalta näyttävä Panda Aito Lakupala Jäätelöpuikko tulee olemaan tänä kesänä varmasti monen jäätelönystävän ykkössuosikki.

Panda Aito Lakupala -lakritsi löytyy siis makeishyllyn lisäksi nyt jäätelöaltaasta. Maistuva lakritsainen kermajäätelö ja Pandan aito lakritsikastike yhdistyvät rapean kuoren alla vastustamattomaksi makuelämykseksi. Tutun Panda Lakupalan muotoinen kermajäätelöpuikko on juuri sopivan kokoinen viileä lakunautinto.

Panda Aito Lakupala Jäätelöpuikossa on lakritsikermajäätelöä, lakritsikastiketta ja lakritsikuorrutetta.

Puikon koko on 100 ml/57 g ja hinta noin 1,35 €.

Tuotteet ovat myynnissä huhtikuun alussa.

Ingman Creamy poimi parhaat maut maailmalta

Ingman Creamy yhdistää maailman parhaita makuja suomalaiseen kermajäätelöön. Ingman Creamy on kotimaisen jäätelöosaamisen taidonnäyte, joka vie jäätelönystävän tsaarin ajan Venäjältä kohti Brysseliä ja Pariisia sekä New Yorkin kautta Karibian letkeisiin tunnelmiin.

Ingman Creamy tarjoaa suomalaisille maailman tyylikkäimpiä makuelämyksiä uudessa muodossa. Ingman Creamy -jäätelöt sopivat niin juhlaviin hetkiin, hemmotteluun kuin jälkiruuaksikin.

Brysselin kinuskikeksissä on elegantti yhdistelmä keksinmakuista kermajäätelöä ja vohveli-kinuskikastiketta höystettynä toffeen makuisilla lastuilla.

Crème brûlée on klassisen paahtovanukkaan makuista kermajäätelöä, kinuskikastiketta ja toffeepaloja koristel-tuna suussa rapsahtelevilla karamellirakeilla.

Mudcake vie suklaanystävän New Yorkin tunnelmiin tummasuklaakermajäätelön, suklaafudgekastikkeen,
brownie-palasten ja suklaalastukoristuksen siivin.

Caribbean cocktail houkuttelee rommirusinakermajäätelöllä, rommisuklaakastikkeella ja suklaalastuilla.

Romanoffin mansikat on hurmaava yhdistelmä sitruunaliköörikermajäätelöä, mansikkahilloa ja mansikoita.

Laktoosille herkät ilahtuvat tiedosta, että Ingman Creamyt ovat Into-vähälaktoosisia. Romanoffin mansikat on kokonaan laktoositon. Ingman Creamy-sarja on Suomessa valmistettu ja tuotteet on merkitty Avainlippu-tunnuksella.

Ingman Creamy-gourmetjäätelöt myydään 0,85 litran pakkauksessa. Hinta noin 4,95 €.

Tuotteet ovat kaupoissa viimeistään huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

Ingman Creamy on irtojäätelöiden uusi hurmuri

Ingman Creamy tulee kotipakkausten lisäksi irtomyyntiin Tiramisun, Charlotte Russen ja Crème brûléen makuisilla premium-jäätelöillä. Creamy-sarja on vähälaktoosinen. Nuorison suosikki limonadijääpuikko M.A.C. laajenee irtojäätelöihin cola-appelsiinilisorbetin ja vaniljajäätelön yhdistelmänä. Suomalaiset iloitsevat myös rakastamansa salmiakkijäätelön paluusta sekä klassikkomaun mango-melonin muuttumisesta laktoosittomaksi.

Ingman jäätelöiden tuotekehitys Sipoossa on onnistunut yhdistämään maailmankuulujen keittiöiden parhaat maut jäätelöön. Gourmet-jäätelöitä saa tänä kesänä myös irtomyynnistä. Spice Ice -irtomyyntipisteiden ja -jäätelökioskien kolme uutta herkullista makua, Tiramisu, Charlotte russe ja Crème brûlée, vievät jäätelönystävän kielen ja mielen maailmalle.

Vähälaktoosista, viekoittelevasti kahvilta vivahtavaa tiramisukermajäätelöä, tiramisukastiketta ja kakunpaloja sisältävä Ingman Creamy Tiramisu johdattaa ajatukset Toscanan aurinkoon. Kun vaniljarahkakermajäätelö maustetaan raikkaalla puutarhamarjakastikkeella ja kruunataan kakun palasilla, saadaan suussa sulava muistutus tsaarien loistosta, Ingman Creamy Charlotte russe. Ingman Creamy Crème brûléen innoittaja puolestaan on ranskalaisen keittiön ylpeys, paahtovanukas. Paahtovanukkaan makuinen kermajäätelö paksulla kinuskikastikkeella ja reiluilla toffeepaloilla höystettynä vie kielen mennessään.

Ingmanin viime kesän myydyin uutuustuote oli M.A.C.-limonadijää. Sen vilvoittavan raikas maku löytyy nyt myös irtojäätelöstä. Cola-appelsiinisorbetin ja pehmeän vaniljakermajäätelön yhdistelmä viilentää takuuvarmasti lämpiminä kesäpäivinä.

Salmiakki on monen suomalaisen suosikki, myös jäätelömakuna.  Täysmusta salmiakkikastikkeella ja salmiakkirakeilla täydennetty salmiakkikermajäätelö on lajissaan ainutlaatuinen. Sen valmistuksen lopettaminen sai aikaan todellisen palautevyöryn ja moni kuluttaja ilahtuukin varmasti kuullessaan suosikkinsa palaavaan.

Myös irtojäätelöpuolella on huomioitu koko ajan kasvava laktoosittomien jäätelöiden kysyntä. Vähälaktoosisten makujen rinnalle kuluttajat kaipaavat kokonaan laktoosittomia vaihtoehtoja. Jo klassikkomauksi muodostunut mango-meloni muuttuukin ensimmäiseksi täysin laktoosittomaksi irtojäätelöksi.

Kaikki kesän irtojäätelöuutuudet on merkitty kotimaisen työn Avainlippu-tunnuksella.

Kevät tuo tuttuun tapaan katukuvaan Ingmanin jäätelökioskit. Kioskit avautuvat säiden niin salliessa huhtikuun puolen välin jälkeen, mutta uusia irtojäätelöitä pääsee maistamaan jo huhtikuun alusta lähtien Spice Ice -jäätelönmyyntipisteissä.

Raikas Frozen Yogurt valloittaa Suomen

Ingman ilahduttaa herkkusuita tuomalla Suomeen Frozen Yogurt -uutuuden. Maailmalla suosiota kerännyt Frozen Yogurt on kevyt vaihtoehto nautittavaksi makeannälkään tai terveellisenä välipalana. Kevään aikana Suomessa avataan reilu 15 Frozen Yogurt -myyntipistettä.

Jogurtinmakuinen ja rakenteeltaan pehmytjäätelön kaltainen Frozen Yogurt on maukas vaihtoehto monipuoliseen herkutteluun. Frozen Yogurt sopii lapsille koulun jälkeen tai urheiluharrastusten välissä nautittavaksi välipalaksi. Esimerkiksi myslin ja hunajan kanssa Frozen Yogurtista saa terveellisen aamupalan.

Frozen Yogurtin vähärasvainen ja vähäkalorinen koostumus eroaa pehmytjäätelöstä esimerkiksi energian ja rasvan määrän suhteen. Rasvaa Frozen Yogurtissa on vain yksi prosentti ja energiaa 85 kcal / 100 g. Frozen Yogurt sisältää 20 prosenttia aitoa jogurttia, jossa on Lactobacillus bulgarus ja Streptococcus thermophilus maitohappobakteereja.

Myyntipisteissä voi koota oman suosikkiannoksensa Frozen Yogurtin ja usean eri lisukkeen valikoimasta. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi tuoreet hedelmät ja marjat, myslit, pähkinät suklaa ja erilaiset kastikkeet.

”Frozen Yogurt sopii erinomaisesti tämänhetkiseen trendiin, kun kuluttajat hakevat hyviä ja terveellisiä tuotteita. Frozen Yogurtia on ollut jo pitkään saatavilla maailmalla ja matkustamisen myötä tuotteelle on kysyntää myös Suomessa”, kertoo Ingman Ice Creamin SK-tuotepäällikkö Christel Öhman.

Kevään aikana Ingman tulee avaamaan reilu 15 Frozen Yogurt -myyntipistettä ympäri Suomen, ja kesällä herkuttelijoita palvellaan lisäksi muutamassa kesäkioskissa. Frozen Yogurtia myydään myös Spice Ice -ketjun pisteissä kautta maan.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti