Umami muualla Facebook

Julkaistu 25. 5. 2011 Teksti Tiedotteet Yksi kommentti Ruoka ja juoma

Jaffa Mocktailit

Hartwall Jaffa kehitti yhdessä baarimestari Kim-Peter Hyödyn kanssa liudan herkullisia, alkoholittomia drinkkejä, mocktaileja. Raikkaat Jaffa Mocktailit kruunaavat kesäisen päivän, ja niitä on helppo valmistaa myös kotioloissa.

Alkoholittomat drinkit eli mocktailit ovat nousseet maailmalla suosituksi vaihtoehdoksi perinteisille juomasekoituksille. Hartwall Jaffa uskoo näyttäville mocktaileille löytyvän ystäviä myös Suomessa ja yhdisti voimansa kansainvälisillä areenoillakin menestystä niittäneen baarimestari Kim-Peter Hyödyn kanssa. Syntyi useita herkullisia juomasekoituksia, Jaffa Mocktaileja.

–    Kauniit ja houkuttelevat Jaffa Mocktailit ovat tervetullut piriste kahviloiden ja ravintoloiden juomavalikoimaan. Ja mikäpä muu toimisikaan parempana pohjana alkoholittomille juomasekoituksille kuin suomalaisten rakastama Hartwall Jaffa, iloitsee tuotepäällikkö Outi Lahtinen.

Jaffa Mocktailit mukailevat klassisia cocktaileja niin nimien kuin makumaailmansa suhteen. Jaffa Mocktaileista löytyy esimerkiksi caipiroskasta ideansa saanut Jaffamoska, suurkaupungin sykkeeseen sopiva Jaffapolitan, mojiton jalanjäljissä kulkeva Jaffito sekä pina coladasta vaikutteita ottava Piña con Jaffa.

Jaffa Mocktailien valmistaminen on helppoa myös kotioloissa. Herkulliset drinkit syntyvät mehuista, makusiirapeista, tuoreista hedelmistä, jäistä ja tietenkin Hartwall Jaffasta. Esimerkiksi sitrushedelmät tuovat juomaan kirpeyttä, raikkautta ja happamuutta, jota voidaan säädellä Jaffalla tai kivennäisvedellä. Mehujen ja makusiirappien tehtävä taas on tuoda juomiin väriä ja vaihtelevia makuja. Tuoreet hedelmät antavat juomalle näyttävän loppusilauksen.

Hedelmäisen raikkaita Jaffa Mocktaileja pääsee maistelemaan kahviloissa ja ravintoloissa ympäri maan. Oheisilla Jaffa Mocktail -resepteillä voi loihtia kesäjuhlien herkullisimmat drinkit myös kotioloissa.

Tuotetietoa ja reseptejä:

www.hartwall.fi

http://feed.ne.cision.com/wpyfs/00/00/00/00/00/15/14/47/wkr0001.pdf


Aiheet: , , , , , , ,

Yksi kommentti

 1. Pidän suklaakakuista.

  Pidän suklaakakuista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Giglio

  6. 6. 2011 5.06

Kirjoita kommentti