Umami muualla Facebook

Julkaistu 1. 11. 2011 Teksti Tiedotteet Yksi kommentti Ruoka ja juoma

Joulutorttujen aika on käsillä

Tänä vuonna joulutorttujen tekeminen on entistäkin helpompaa. Uutuus on perinteinen tähdenmallinen joulutorttu, jossa on luumu-marmeladitäyte valmiina.

Tortut voi laittaa suoraan pakasteesta uuniin ja herkuttelu alkaa jo vartin kuluttua. Uutuus on valmistettu Suomen myydyimmästä joulutaikinasta, Myllyn Paras Torttutaikinasta.
Joulutorttu on Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote.

Myllyn Paras Joulutorttu, 360 g ras (sisältää 6 kpl paistovalmiita torttuja)
Ensiluokkaisesta lehtitaikinasta valmiiksi muotoiltu tähtitorttu, jossa on valmiina perinteinen luumumarmeladi. Paistovalmis raakapakaste. Laktoositon.
360 g ras, EAN 6417700060298
8 ras/me, EAN 6417700070297

Paisto-ohje: Laita haluamasi määrä joulutorttuja pellille. Torttuja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Voit halutessasi voidella tortut munalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. Mikäli paistat tortut sulaneina, riittää hieman lyhyempi paistoaika. Voit sihdata valmiiden joulutorttujen päälle tomusokeria. Paistoaika ja -lämpötila ovat uunikohtaisia.

Lisätietoja: www.myllynparas.fi
Mukavaa Joulun odotusta!

Tiedotteen välitti Deski.


Aiheet: , , , , ,

Yksi kommentti

  1. Kelpaa kyllä ja

    Kelpaa kyllä ja enköhän ensimmäiset syö jo huomenna. Tosin sanotaan että älä jätä huomiseksi sitä minkä voit jo tänään tehdä…

    Vastaa kommenttiin

    Kirjoittanut

    pullaGallup

    2. 11. 2011 19.24

Kirjoita kommentti