Umami muualla Facebook

Julkaistu 14. 2. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Keittokirjauutuus: Pariisilainen macaron-leivos

Kaisla Kustannuksen Cuisine Chic -keittokirjasarja on saanut “Pikkuherkkuja juhlahetkiin” -teoksen jälkeen seuraavan osan: “Pariisilainen macaron-leivos”.

“Pariisilainen macaron-leivos” opastaa valmistamaan ranskalaisia mantelikeksileivoksia eli macaroneja, jotka ovat päältä rapeita ja sisältä pehmeitä, samoin kuin tekemään niihin niin makeita kuin suolaisiakin täytteitä.

Tämä ensimmäinen suomeksi julkaistu opas macaronien saloihin sisältää 77 herkullista reseptiä, joiden avulla voit toteuttaa mm. hunajamacaronit,
kahvimacaronit, omenamacaronit, punajuuri-vuohenjuustomacaronit, vadelmabalsamicomacaronit tai oliiviöljyllä maustetut macaronit – ja löytyypä siitä jopa kirjan tekijän Sylvie Aït-Ali viime vuoden Suomen-vierailun innoittama ohje salmiakkimacaronien tekemiseenkin!

Haluatko nähdä, miten macaron-leivokset valmistetaan?
Katso esittely perusreseptin mukaisten macaron-leivosten valmistamisesta ja lue lisää kirjasta:
http://maisondequartier.com/kaisla/pariisilainen-macaron/

Kirjan tiedot

Pariisilainen macaron-leivos
Tekijä Sylvie Aït-Ali
Asu lankasidottu, kovakantinen
Sivuja 162
Suomenkielisen version copyright © Kaisla Kustannus Oy
Suomentaneet Anna Rämö ja Elenita Suominen
ISBN 978-952-5861-02-0
OVH: 19,90 eur

Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti