Umami muualla Facebook

Julkaistu 6. 2. 2019 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Lidlin uutuuksia vegehyllyyn ja muillekin.

Houkutteleeko tuorepuuro, kiinnostavatko kasvisjuomat? Pitäisikö vähentää lisättyä sokeria? Lidlin kasvisjuomahylly uudistuu ja luomutuotteiden määrä kasvaa.

Kylmähyllyyn on saatu uusia tuorepuurovälipaloja. Koko perheelle maistuviin Sulo-jogurtteihin kannattaa tutustua viimeistään nyt, sillä ne sisältävät vain hedelmien ja marjojen sokereita.

Hinta: 0,79 € / 150 g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Select & Go Rahkainen tuorepuuro
Rahkainen tuorepuuro on näppärä välipala, jossa on 60 % rahkaa, kaurahiutaleita, marjoja ja hedelmiä. Sopii myös pikaevääksi, sillä purkissa on mukana lusikka. Neljä makuvaihtoehtoa: kookos-mango, kirsikka, omena-rusina ja metsämarja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pohjolan Meijeri Sulo jogurtti
Maistuvassa jogurtissa ei todellakaan tarvitse olla lisättyä sokeria! Suomessa valmistetut Sulo-jogurtit saavat makunsa kotimaisesta kirnumaidosta ja kermasta, omenatäysmehutiivisteestä, hedelmistä ja marjoista. Kaksi makua: mango ja mustaherukka-karpalo. Laktoositon, rasvapitoisuus 2,2 %.
Hinta: 1,99 € / 1 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Limbona Luomu soijajuoma
Soijajuomissa on mistä valita, sillä Lidlin kasvisjuomahyllystä saa soijuomaa nyt myös luomuna. Vaihtoehtoina makeuttamaton ja makeutettu juoma. Sisältää proteiinia 3,6 grammaa per 100 ml.
Hinta: 1,39 € / 1 l

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milbona Luomu mantelijuoma
Kasvisjuomien valikoima on täydentynyt myös Milbonan luomumantelijuomalla. Makeutettu ruokosokerilla. Syö myslin tai murojen kanssa tai käytä puurossa tai smoothiessa.
Hinta: 1,89 € / 1 l

Lisätietoja: www.lidl.fi


Aiheet: , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti