Umami muualla Facebook

Julkaistu 1. 3. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Pauligilta Tazza- ja Frezza-uutuudet

Pauligin Tazza-tuoteperhe laajenee, ja nyt hemmotellaan minttusuklaan ystäviä! Myös supersuosittu Frezza-tuoteperhe on saanut uuden jäsenen. Kuluttajien toiveita kuunnellen on uudeksi mauksi valittu lakritsaan ja toffeeseen vivahtava Frezza Black Toffee.

Kahviloista ja liikenneasemilta tuttu kuuma Tazza-kaakao ja viileämpi versio Tazza-maitokaakaojuoma ovat saaneet rinnalleen uuden sisaruksen Tazza Cool Mintin. Uutuustuotteessa maitokaakao on verhottu raikkaaseen minttuun. Minttusuklainen makunautinto on valmis nautittavaksi heti.
Se sopii mainiosti vaikkapa välipala- ja hemmotteluhetkiin tai retkievääksi.

Tazza Cool Mint säilyy huoneenlämmössä vuoden. Parhaimmillaan se on kylmänä nautittuna.  Mintunmakuinen maitokaakaojuoma on pakattu kierrätettävään, pantilliseen 2,6 dl:n muovipulloon, jossa on uudelleen suljettava kierrekorkki. Tuote on vähälaktoosinen.

Tazza Cool Mint löytyy hyvin varustettujen kauppojen, kioskien, kahviloiden, ravintoloiden ja liikenneasemien hyllyiltä maaliskuusta alkaen.

Viilennä, ravista ja nauti!

Kuuma Tazza on Suomen tunnetuin ja myydyin automaattikaakao, jota on myynnissä kahviloissa, laskettelukeskuksissa ja liikenneasemilla kautta maan.

Viileä Tazza on maidosta ja kaakaosta valmistettu, suklainen juomanautinto, joka on pakattu kierrätettävään muovipulloon ja valmis nautittavaksi heti.

Tazza Cool Mint on viileä Tazza, joka saa lisämakua raikkaasta mintusta.

Frezzan uutena makuna lakritsainen Black Toffee

Supersuosittu Frezza-tuoteperhe on saanut uuden jäsenen. Kuluttajien toiveita kuunnellen on uudeksi mauksi valittu lakritsaan ja toffeeseen  vivahtava Frezza Black Toffee.

Heti valmiista, raikkaan kylmästä maitokahvijuomasta saa nopeasti piristystä ja lisäenergiaa päivään. Hopeatoffeemainen, pehmeä maku hivelee makunystyröitä pitkään. Sopii mainiosti seurustelujuomaksi, välipalaksi tai herkutteluhetkiin.

Trendikäs Frezza Black Toffee nautitaan kylmänä. Tuote on vähälaktoosinen.

Ravista, napsauta auki ja nauti!

Pauligin Frezza-perheeseen kuuluvat Frezza Black Toffeen lisäksi Frezza Mocca, Frezza Chocomint ja Frezza Vanilla. Frezza on Suomen suosituin vähälaktoosinen maitokahvijuoma. Se tarjoaa kylmien kahvijuomien parhaimman maun ja nautinnon. Frezzassa maku, nautinto ja virkistys ovat samassa pullossa.

www.paulig.fi


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti