Umami muualla Facebook

Julkaistu 3. 2. 2019 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Atrian vastuulliset uutuudet 2019

Atrian kevään uutuudet tulevat kauppoihin helmikuun alusta alkaen. Tässä esittelyssä mukana herkulliset poiminnot tämän kevään valikoimasta.

Mustavalkosipuli on suuri trendiherkku Amerikassa.

Kaikki uutuudet löytyvät myös verkkosivuiltamme: https://www.atria.fi/tuotteet/.

Uutuus laadukkaan jauhelihan ystävälle

Atria Rotukarjan Naudan Jauheliha 12 % 300 g on uutuus korkeaa laatua arvostavalle ruuanlaittajalle. Luonnollisesti kotimaista joko Angus, Hereford, Limousin, Charolais, Blonde d’Aquitane tai Simmental -rotukarjasta jauhettua jauhelihaa. Rotumerkintä näkyy selkeästi pakkauksessa.

Tiia: Pienessä pakkauskoossa on lihaa juuri sopivasti kahteen laadukkaaseen hampurilaispihviin. Muuta ei tarvitse tehdä, kuin muotoilla liha pihveiksi ja maustaa suolalla ja laadukkaalla mustapippurilla ennen paistamista. Laadukkaan lihan voi halutessaan jättää sisältä hieman punertavaksi.

Tutut hunajasuikaleet uudella twistillä

Atria Perhetilan Honey Butter Kanan Fileesuikale 480 g on kirkasmarinoituja kanan fileesuikaleita. Ja kuten kaikki Perhetilan-brändin tuotteet, tämäkin on jäljitettävissä tilalle saakka. Tilan nimi on merkitty pakkaukseen.

Tiia: Valmiiksi marinoitujen lihojen etu on nopea valmistettavuus. Suoraan pakkauksesta pannulle. Nämä ovat hyviä esim. salaatissa käytettäväksi, tai patongin täytteenä.  Kastike syntyy lisäämällä paistettujen viipaleiden joukkoon esim. maustettua Valion Crea kevytkermaa tai Oatly kaurakermaa. Tarjoa hyän täysjyväriisin kanssa. J

Rento uutuus koko perheen herkutteluhetkeen

Atria Hornet Snacks Drumsticks 800 g maistuvat viikonlopun pikkuruokana tai milloin tahansa, kun tekee mieli herkutella. Nämä maissikuorrutetut kanan koipinuijat on maustettu savuisella BBQ:lla.

Tiia: Kuten esittelyteksti sanoo, snacsit syntyvät helposti. Maissilastuilta maistuva kuorrute kypsyy 200 asteisessa uunissa 20 minuutissa rapeaksi. Voi tarjota heti uunista otettuna, tai jo hieman jäähtyneenä huikopalana, vaikka television kisakatsomossa istujille.

Artesaanit ovat Atriaa aidoimmillaan

Atria Artesaani Maalaiskinkku 180 g on perinteikkäästi valmistettu uutuus, jossa mukana luonnollinen pintarasva. Sen lihapitoisuus on 91 %. Tässä laadukkaassa uutuudessa yhdistyy rustiikkinen ilme ja mehevä maku. Maalaiskinkku on jäljitettävissä tilalle asti.

Tiia: Laadukkaat kinkkuviipaleet maistuvat leivän päällisenä ja aamiaispöydässä ympäri vuoden. Idea: kiehauta muutama kuoritun vihreän parsatangon yläosa. Kääri kinkkuviipaleisiin ja aseta uunivuokaan. Kaada päälle ketsupilla ja yrteillä maustettua kevytkermaa, tai kaurakermaa. Ripottele hieman juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa pintaan väriä. Tarjoa riisin kera.

Atria Artesaani Golden Cheddar Makkarapihvi 320 g valmistuu pannulla vain viidessä minuutissa. Cheddar-juustolla maustetun makkarapihvin pinta on loimutettu herkulliseksi aidolla liekillä. Makkarapihvin lihapitoisuus on 85 %, cheddaria 6 %.

Atria Artesaani Makkarapihvi 320 g paistuu pannulla ja grillissä kätevästi vain viidessä minuutissa. Tämän perinteisen makkarapihvin pinta on loimutettu aidolla liekillä. Sen lihapitoisuus on 92 %.

Tiia: Makkarapihvit ovat  saunaillan kavereita. Tarjoa vihreän salaatin kera. Miksipä ei vaikka hampurilaisen välissä?

Vegyu-uutuuskeitto houkuttelee erilaisuudellaan

Vegyu Porkkana-inkiväärikeitto 300 g luonnollisen raikas, vegaaninen ja maidoton uutuuskeitto. Kaurajuoma tuo keittoon täyteläisyyttä ja kauran hyviä ominaisuuksia, kuituja ja proteiineja.

Tiia: Keitot ovat ihan parhaita kiireisen päivän lounaita ja keveitä palautusruokia vaikka hiihtolenkin jälkeen. Kätevää, että nämä keitot sopivat kaikille.

Päivitetty versio kotiruokaklassikosta

Atria Kanakääryle 350 g on perinteinen käsin kääritty kaalikääryle kana-kasvis-riisitäytteellä, maustettuna itämaisella twistillä. Kanakääryleet maistuvat myös fleksaajille ja ruokavaliotaan keventäville. Rasia sisältää neljä käärylettä.

Tiia: Lämmitystä vaille valmis ateria.

Reilun lihaisa annosuutuus

Atria Mustavalkosipulikana 340 g on reilun lihaisa laadukas mikroateria, jossa meheväksi paahdettuja broilerin reisilihaviipaleita ja juureksia trendikkäässä kastikkeessa. Ja totta kai suomalaista kanan lihaa!

Tiia: Lämmitystä vaille valmis ateria. Mustavalkosipuli on tämän hetken trendiherkku Amerikassa.

”Valkosipuli muuttuu mustaksi kuukauden mittaisen käymisprosessin seurauksena. Kypsytys muuttaa kynnen rakenteen pehmeäksi ja hyytelömäiseksi, hieman kuivattua aprikoosia muistuttavaksi.

Mustaa valkosipulia voi syödä sellaisenaan. Tuotetta markkinoivan yrityksen mukaan sen runsas maanläheinen maku sopii monien sellaisten ruokien ja juomien seuraksi, joita nautitaan voimakkaiden juustojen kanssa.” Tietolähde Iltalehti.

Lisätietoja www.atria.com


Aiheet: , , , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti