Umami muualla Facebook

Julkaistu 26. 9. 2017 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Jokainen ryyppy terveydeksi

Syysillat pimenevät nyt hurjaa vauhtia. Hävitämme auringonvalosta peräti puoli tuntia viikossa talvipäivän seisaukseen asti. Ihanaa, että pimeyden toisessa päässä odottaa kuitenkin joulu! Ajatukset kannattaa kääntää myönteiseen suuntaan ja ulkoilla sekä nukkua mahdollisimman paljon. Runsas istuminen ja sisälläolo saattavat tehdä olon tunkkaiseksi. On hyvä kiinnittää huomiota myös siihen mitä syö ja – varsinkin juo!

Terveyttä voi kesken kiireidenkin helposti hoitaa nauttimalla mieluiten energiaa tuovia kuin sitä vieviä aineita. Helpoiten hyvää oloa saa tankkamalla pitkin päivää  puhtaita ja terveellisiä juomia.

Markettien hyllyt pullistelevat sokerisia limsoja sekä alkoholipitoisia juomia. On myös valmiita shotteja ja smoothieita. Mutta ovatko ne hyviä? Onko niiden valmistamiseen varmasti käytetty puhtaita raaka-aineita?

Kannattaa siis katsoa mitä päivän mittaan tulee juoduksi ja  ostaa ja tehdä päivän energiajuomat mieluiten itse. Ruohonjuuri on erikoistunut terveyttä ylläpitävien tuotteiden myyntiin. Sain maistaakseni muutamia hyviä tuotteita. Yhteystiedot alla.


Valmiit juuresmehut sisältävät runsaasti vitamiineja ja raikastavat oloa. Myös valmiita Chia-siemenillä terästettyjä hedelmä/marjasmoothieita on kaupan. Tykästyin kovasti tähän marjaisaan makuun. Lisäksi on mango-ja kiwi-pohjaisia smoothieita. Kuvassa myös raikas ja virkistävä kaktusvesi, joka sopii hyvin vaikka käsilaukkuun evääksi.


Puhdas luomu herajauhe. Suklaahimon yllättäessä, kuntoilun jälkeen ja välipalana maistuva tuote. Sekoitetaan smoothien joukkoon, veteen, kookosmaitoon, mantelimaitoon jne. Sekoita oma juomasi ja ota  ”hätävaraksi” matkalle, autoon ja työpaikalle.


Närästääkö tavallinen kahvi? Oletko jo maistanut Pakurikahvia? Se on huomattavasti miellyttävämpi ja vähähappoiosempi vatsalle kuin tavalliset kahvit. Samalla kun nautit kahvin mausta saat buustin pakurikäävän hyvää tekevistä ja vahvistavista ominaisuuksista.


Vihannesjuomien, erityisesti punajuurimehun lisäksi tykästyin hapankaalimehuun. Se sisältää runsaasti hyviä maitohappobakteereja, puhdistaa ja tasapainottaa vatsahappoja. Tehokas ja palauttava juoma juhlien jälkeen!

Näiden valmiiden tuotteiden lisäksi kannattaa vedet, smoothiet ja shotit räätälöidä itse mieluisista raaka-aineista. Vesi on paras janojuoma. Siihen voi lisätä puhdistavaksi aineeksi sitruunamehua.

Erilaisista teelaaduista saa myös hyvän pohjan eväsjuomalle. Hauduta tee, jäähdytä ja mausta kevyesti vaikka hunajalla. Juo päivän mittaan.

Aamulla tehty ja heraproteiinilla terästetty smoothie pitää hyvin nälkää loitolla ja sopii myös laihduttajalle.

Kaupan valmiissa vihannes- ja maitopohjaisissa shoteissa on sokeria. Juo mieluummin proteiinijuomaa tai juuresmehuja.

Kevennetään oloa ja mieltä raittiilla ja energisoivilla juomilla! Ollaan jo jouluna ihan parhaassa kunnossa! :)

Lisätietoja tuotteista:

www.ruohonjuuri.fi


Aiheet: , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti