Umami muualla Facebook

Julkaistu 4. 10. 2018 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Jouluksi kuntoon hyvillä eväillä!

Talvi lähestyy. Illat lyhenevät ja ulkoilu saattaa jäädä säiden vuoksi vähemmälle. Sohva houkuttaa ja jääkaappista kuuluu ”seireenien” laulu.

Olen jo muutamana syksynä yrittänyt kohentaa kuntoa jouluksi, syödä kevyemmin ja juoda puhdistavia juomia etenkin aamuisin. Miksikö? Siksi, että pimeässä ja loskassa olo tuntuu entistä tunkkaisemmalta, jos on syönyt ja juonut väärin. Kenties nukkunutkin huonosti. Jos kilot eivät nyt karkaisi ylöspäin, voisi joulun herkuista nauttia hyvällä omallatunnolla.

Flunssakausikin on taas täällä, joten inkivääriä sisältävät teet kannattaa ottaa valikoimiin. Erilaisia teelaatuja voi juoda myös kylmänä pitkin päivää limujen ja kahvin sijaan.

Ruohonjuuri on hyvä paikka kysellä ja etsiä itselle sopivia tuotteita.Tässä muutamia vaihtoehtoja juomiksi.

 

Kurkumateestä kerrottua: Kurkuman käyton hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.

Pukka Lean Matcha Green -tee

on usealla termogeenisellä yrtillä maustettua oolong-teetä, joka herättää kehon – ilman kofeiinia. Lämpimän mausteista makua antavat kaneli, inkivääri, fenkoli ja mustapippuri. Tämä terhakoittava tee-elämys käynnistää lempeän tehokkaasti sinut uuteen, uljaaseen päivään!

Tämän vihreän teen teen tehoaine on vihreä tee-uute, jota käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä. Tämän lisäksi antioksidanttisesti vaikuttavan vihreän tee-uutteen on tutkittu vaikuttavan suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten. 

Inkivääritee sopii tietysti hyvin niin nivelille kuin flunssan torjuntaan ja ehkäisyyn.

Hauduta teetä ja makeuta halutessasi hunajalla. Jäähdytä ja pullota matkaevääksi päivän rientoihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aamu kannattaa aloittaa voimaannuttavalla ja virkistävällä viherjuomalla. Isosta purkista riittää pitkälle kevääseen. Jauhetta käytetään 1 tl – 1 rkl päivässä. Optimaalinen yhdistelmä ravinteikkaimpia vihreitä sekä maalta että merestä. Saadaksesi kaikki tärkeät ja voimaannuttavat aineet, tarvitset useamman purkin sijasta  vain tämän yhden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kookosvesi on helppo napata mukaan käsilaukkuun päivän rientoihin. Kerran tunnissa olisi hyvä juoda lasillinen vettä. Se voisi olla vaikka kookosvettä. Kookosvesi on luonnon oma urheilujuoma, jonka elektrolyyttitasapaino on sama kuin ihmisveren. Elektrolyyttien korvaaminen onkin aivan erityisen tärkeää runsaan hikoilun jälkeen, jonka vuoksi kookosvesi onkin ihanteellinen juoma joogan, juoksulenkin tai muun kovan koitoksen jälkimainingeissa. Myös kesähelteiden hehkutellessa kookosveden ominaisuudet nousevat arvoon arvaamattomaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja nyt kun sisäinen kauneus on saatu hyvillä juomilla kukoistamaan, on aika hoitaa myös kasvojen ihoa.  Sauna on meille suomalaisille rakas paikka. Siellä voi käydä vaikka päivittäin rentouttamassa lihaksia ja mieltä. Hien mukana poistuu paljon epäpuhtauksia. Sauna on myös detox-kuuri!

Vartalolle ja erityisesti kasvojen iholle ja silmänympäryksille kannattaa hyvän puhdistuksen jälkeen levittää kosteuttavaa voidetta. Vielä puhtaat lakanat sänkyyn, hyvä tuuletus ja mahdollisimman pitkät yöunet, niin kas, vuoteesta nousee päivän seikkailuihin ihan uusi ihminen :)

Tietoa Ruohonjuuren Lavera tuotteista: Kun nukumme, ihosolumme toimivat täydellä teholla korjaten edellisen päivän aiheuttamia vahinkoja. Re-Energizing Sleeping Cream -tehoyövoide tukee luonnollista solujen uusiutumista ja taistelee väsymyksen merkkejä vastaan. Innovatiivinen koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee ihosta raikkaan, levänneen ja säteilevän kauniin heti herätessäsi.

Cosmopolitan Beauty Awards 2016 valitsi Laveran uutuuden Illuminating eye cream -silmänympärysvoiteen vuoden luonnonkosmetiikkatuotteeksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joulu lähestyy nämä tuotteet sopivat hyvin myös pukin konttiin. Katso hinnat ja tarkemmat tuotetiedot Ruohonjuuri verkkokaupan nettisivuilta.

Voin huoletta kehua näitä tuotteita! En ole aiemmin käyttänyt Laveran hoitoaineita. Ne sopivat oikein hyvin omalle kesän jälkeen tosi pintakuivalle iholle. Imeytyvät hyvin ja toden totta, kiinteyttävät ihoa! Kokeilkaa!


Aiheet: , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti